Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 57 / 3 / 0
Efferalgan Codeine 500 mg paracetamolu + 30 mg opio. Opłaca się to zarzucić tak do czterech tabletek czyli 2g paracetamolu i 120 mg kodeiny? Ekstrakcji nie zrobię, bo to rozpuszczalne, ale te 2g paracetamolu to chyba wątrobę mi rozjebie. Znalazłem w starych lekach, ważne jeszcze
  • 57 / 3 / 0
11 marca 2021stachuj pisze:
Kode podbija: Carisoprodol, Tapentadol, dihydrokodeina, ewentualnie pregabalina i tramadol. Z rzeczy powszechnie dostępnych to sok z grejpfruta, nawet jeśli to tylko placebo to u mnie lepiej działało.
A trazodon?
  • 25 / 2 / 0
miał ktoś zaczerwienione oczy po kodzie? albo wie czym to jest spowodowane? u mnie jest to w chuj widoczne i ciężko się kryć, gdy taki efekt występuje. możliwe że to sprawka wyrzutu histaminy, spróbuje następnym razem zapodać większą dawkę hydroksyzyny, bo 10mg nawet ze swędzeniem nie pomogło
Uwaga! Użytkownik kajmannnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1670 / 305 / 0
Dziwna sprawa z tą kodeiną. Nie biorę już w ciągu, ale na sportowo się zdarzy 2-3 razy na miesiąc. Co ciekawe, nie mam ciśnienia na co dzień. Zapewne pregaba trochę pomaga. Nawet jak przechodzę obok apteki to nie myślę o tym, by wejść i kupić. No właśnie, przychodzi taki dzień jak dzisiaj i nagle pojawia się myśl "ale fajny dzień, może by tak kody dojebać? %-D". Wtedy automatycznie udaję się do apty i wpierdzielam tabsy aż się uszy trzęsą. Faza świetna i wystarcza mi tylko jedna paczka 10 tabs. Następnego dnia budzę się zaspokojony, nie na ciśnieniu i dalej mija parę tygodni aż znowu mi się zachce kody :pacman:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 867 / 253 / 0
15 marca 2021kajmannnn pisze:
miał ktoś zaczerwienione oczy po kodzie? albo wie czym to jest spowodowane? u mnie jest to w chuj widoczne i ciężko się kryć, gdy taki efekt występuje. możliwe że to sprawka wyrzutu histaminy, spróbuje następnym razem zapodać większą dawkę hydroksyzyny, bo 10mg nawet ze swędzeniem nie pomogło
Same here, ja po 10mg jestem cała czerwona, włącznie z oczami, ale swędzi trochę mniej niż bez antyhistaminy. A więcej zazwyczaj nie chcę brać bo za bardzo mnie muli.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 1195 / 223 / 32
15 marca 2021Teabadger pisze:
Dziwna sprawa z tą kodeiną. Nie biorę już w ciągu, ale na sportowo się zdarzy 2-3 razy na miesiąc. Co ciekawe, nie mam ciśnienia na co dzień. Zapewne pregaba trochę pomaga. Nawet jak przechodzę obok apteki to nie myślę o tym, by wejść i kupić. No właśnie, przychodzi taki dzień jak dzisiaj i nagle pojawia się myśl "ale fajny dzień, może by tak kody dojebać? %-D". Wtedy automatycznie udaję się do apty i wpierdzielam tabsy aż się uszy trzęsą. Faza świetna i wystarcza mi tylko jedna paczka 10 tabs. Następnego dnia budzę się zaspokojony, nie na ciśnieniu i dalej mija parę tygodni aż znowu mi się zachce kody :pacman:
Ciekawe. Daj znać, jak ciśnienie jebnie z zaskoczenia ze zdwojoną siła %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 3901 / 563 / 0
@Bartzzle

Z eferalganu da sie chyba zrobic ekstrakcje tylko jest trudniej, tak mi sie cos wydaje. Z tego co pamietam bylo to mozliwe. Nawet jak wiecej paracetamoliu przejdzie niz przy normalnej ekstrakcji i nawet jesli mielibysmy stracic wiecej kodeiny to chyba warto ją zrobić.

2g wątroby Ci nie rozjebie, ale lepiej nie przyjmuj takiej ilosci. To jest zdaje się maksymalna dawka dobowa przy czestszym uzywaniu z tego co pamiętam.

Byly przypadki, ze ktos po 3g paracetamolu wylądował w szpitalu, ale jak masz mlody organizm to i po 5g nie powinno Ci się nic stać. Oczywiscie tego NIE zalecam :-)

Na Twoim miejscu sprobowalbym zrobic ekstrakcję z 5tab i sprawdzic jak to wyjdzie.
  • 777 / 106 / 0
Racja, raz na jakis czas jak pochloniesz te 2-3 gramy paracetamolu to nic ci nie bedzie pod warunkiem ze nie masz dojechanej wątroby ani żadnych jej chorób. Ale jak to zdarza sie częsciej niż właśnie raz na jakiś czas to może być nieciekawie.
  • 1 / / 0
Hej

1 Co podbija kodeinę? Biorę średnio 300mg neoazariny

2 czy można neoazarine kruszyć i dać do wody potem wypić? Bo smak jest nie dobry :(

3 czy można jakoś oddzielić tymianek od kodeiny w neoazarine? Boje się o wątrobę czytałem ze tymol jest toksyczny itp...
  • 3901 / 563 / 0
1 np. acodin, moklobemid
2 mozna, jasne. smak jest niedobry? to co Ty gryziesz te tabletki? one chyba są dosc twarde jak pamiętam
3 nie bylo na forum zadnej metody chyba. nic ci nie nie stanie jak nie bedziesz tego czesto jadl. mozesz zamieniac leki przy czestszym braniu.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.