Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 2714 / 513 / 0
Może wystąpić pleśń, zwłaszcza jeśli w ciągu miesiąca spadnie deszcz. Jeśli chcesz zakopać towar w ziemi musisz go zapakować próżniowo (hermetycznie), najlepiej dwoma, a dla pewności nawet trzema warstwami.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 8103 / 909 / 0
@okazjonalny_tripper
Jak będziesz dużo jarał to zapomnisz gdzie zakopałeś :liść: , najlepiej posadź tam drzewo żebyś pamiętał. %-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2302 / 396 / 0
rodozz313 pisze:
Kiedys lecialem na Wszystkim oporowo prawie 5 lat, kilka dtx, 12 mc osrodek
Po 3 latach czystosci mowie sobie a zapale od kolegi. Alc zero, tylko ssri.
Odrazu pakiet, pakiet poszedl w 2 tyg (palone caly czas) odrazu z DM zamowilem sobie 60g I palilem doslownie dzien noc, nie wiedzialem jaka jest pora dnia czy nocy. Wstawalem 2-3 blanty, sen I wstaje pale znowu.
Di pracy chodzilem, l4, kilka zwolnien.
Ciag OK 3mc, w chacie totalny rozpierdol, nie zrobione nic XD
Zarcie jadlem tylko zamowione, same opakowania po zarciu z dowozu. Wstac najarac sie praca I palenie w opor.
Dostalem takich paranoi, lekow kurwa wydawalo mi sie ze kazdy mnie sledzi Xzd
Ze spisek, policja juz jedzie
Wyjebalem towar OK 30 g do smietnika.
Bonga, bletki, tyton, wszystko.
Czulem ze zaraz mnie zawina, kurwa juz w glowie wiedzialem na dolku XD
Obudzilem sie o 3 w nocy I w krotkivh spodenkach I koszulce caly spocony w tej wiacie zamykanej Wyjebalem smietniki na ziemie I kurwa rekami szukam towaru XD
Rozjebalem doslownie 3 smietniki po brzegi w smieciach.
Caly ujebany wrocilem zarzucilem alperke bo myslalem ze Sam zaraz pojde na policje sie przyznac bo Tak sie balem.
Pokazalo mi to ze jestem uzalezniony I to na maxa.
Jak ktos przeszedl na druga Strone to nie ma cpania, a zaczalem od mj ktorej nie palilem w czasach grubych.
Teraz siedze na mocnych ssri + alpra of lekarza na leki.
Ostro kolego poleciales :-) widzę, że masz tendencję do samodestrukcji
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 30 / 0
31 marca 2019Karolrdm99 pisze:
Ja zrobie sobie z 5 dni przerwy od :liść: i potem przyjaram i na rowerze,bo teraz galy nawet srednio porabiaja,bo popalam codziennie.Ja to jak jade spalony przez jakies starsze budynki kamienice(ocieplone pomalowane nawet itp) to wkrecam sobie ze cofnolem sie w czasie i do tego old scool rap na sluchawkach i mam klimat jakby sredniowiecza XD .
Po samej marihunanen takie jazdy? XDD
Ja tam po dobrym skunie po prostu zatapiam się w świat nibylandii, w mojej głowie. I to polega głównie na wizualizacji świata równoległego, w którym nie jestem jebanym przegranym narkomanem, tylko człowiekiem sukcesu %-D
  • 566 / 27 / 0
Kurwa kupilem sztuke zawsze bylo git a teraz siepka z takimi bialymi jak snieg kawalkami, co to moze byc?
  • 567 / 50 / 0
marichunanen maczane w cheroinie i LSD
THC :liść:
  • 5801 / 1197 / 43
trawa podrożała.
I w moim mieście również, gęgają 40pln za grama skuna.
Ehhh, jebana polityka rolna.
Zawsze było "trzyzero", drożyzna ogarnęła kraj.
Sebixy jebane.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2714 / 513 / 0
U mnie outdoor śmiga po 25-30. Natomiast indoor już od lat (co najmniej 5) jedynie za 40.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 12631 / 2442 / 0
40 zł to już od lat "standard" w detalu. Tylko wyjątkowo dobre tematy są w moich stronach sprzedawane po 50 zł. Co ciekawe chłop z aktualnie absolutnie najlepszym asortymentem w mieście ma "lepsze" po 50 i "zwykłe" za 40. To Zwykłe jest zwykle lepsze... pod każdym względem. Mam wrażenie, że nie ogarnia jeszcze interesu (przejął biznes po kumplu, który musiał uciekać zagranicę).
  • 2104 / 466 / 37
Ja zwykle biorę za 40 zł normalnie, ale coraz więcej osób (zwłaszcza w Poznaniu) woła 50 zł już niestety. W Szczecinie jak była posucha po grubszej akcji CBŚP to niektórzy businessmani wołali 60 zł a czasem i 80 zł za 'grama' (czyli max 0,9 g). A w małym miasteczku dalej normalnie cztery dyszki, jak powołam się na kogo trzeba to i 0,2-0,3 g bonusu wpadnie, aż ciężko to do jednego blanta zapakować.
Lubisz koks?
Zablokowany
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.