13 kwietnia 2024pauls pisze: siema ostanio bralem MDMA miesiąc temu zarzucilem wtedy 180mg 'czystego' MDMA, a wiec teraz mam pytanie; ile zarzucic na dzisiejszy trip ? mg zminiejszych troche dawke, pozostac na takiej samej czy zwiekszyc?
Ten miesiąc w zupełności wystarcza, żeby wrócić do stanu używalności, chociaż to nie jest zalecany zdrowy odstęp czasu.
Na codzień, na trzeźwo mam tachykardię przez cały dzień(ok. 110-130 BMP/minutę)
Natomiast zastanawiam się ostatnio mocno nad przyjęciem czystego MDMA (żadne piguły nie wchodzą w grę) w trakcie imprezy,możliwe też ze w klasycznym dodatku z THC.
Musze przyznać,że w badaniach zawsze było czysto i nie stwierdzili mi nigdy żadnej choroby serca. Z drugiej strony wiem,że ta substancja nie jest obojętna dla serca,natomiast poziom zagrożenia dla ZDROWEGO użytkownika nie jest,na moje oko. przerażający( mogę być lekko niedoinformowany).
Mam na stanie również lekarstwo na serce-Betaloc ZOK (" 47,5 mg bursztynianu metoprololu"), które pomagały mi kiedyś na nadczynność serca, pomysł polega na zażyciu w dniu imprezy w celu ulżenia pracy mięśnia sercowego,natomiast nie mam pojęcia nt. interakcji z wspomnianymi MDMA i THC,zwłascza,że według informacji badawczych taki MIX jest w stanie nasilać pobudzenie serca.
TL;DR-Jak sie bawić by nie martwić się i nie wykitować niepotrzebnie, a cisnienie na melanż mam mocne,bo niedawno udało mi się pożegnać po wielu latach z psychotropami.
PLEASE HELP ME
@KavonPL z mojego doswiadczenia trwalosc jest bdb , po 2 latach nie odczulem spadku mocy trzymajac tak jak Ty . Lepiej byloby jeszcze w lodowce jak masz mozliwosc .
Ja robię tak, że folię/samarę wsadzam w drugą strunówkę, a tę do małego słoiczka, w którym jest trochę ryżu i soli. Całość trzymam w zamrażarce i nie zauważyłem, żeby cokolwiek uległo zawilgoceniu.
The body or a conscious mind'
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.