Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 496 / 149 / 0
No to prawda i to nie tylko grzyby ale ogólnie psychodeliki, też jakiś czas temu się zaskoczyłem na innym tripie, a co do heroic dose to też planuje w najbliższych miesiącach spróbować i właśnie się zastanawiam czy tak jak Ty zrobić lemon teka czy lepiej normalnie je zjeść.
  • 36 / 7 / 0
Przy większych dawkach grzybów, czy tam trufili następuje ,,śmierć ego", zanik poczucia siebie. Stajesz się wszechświatem, wtapiasz się w niego... to trzeba przeżyć żeby zrozumieć. Ale to tak jak mowie tylko przy duzych dawkach
Uwaga! Użytkownik TheTiger jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 487 / 293 / 0
Dużą ilość na pewno bym zmienił. Nawet jeżeli nie chcesz dodawać cytryn i robić prawilnego LT, to jednak warto grzyby rozdrobnić, dodać wody czy tam innego płynu dla smaku i wypić na raz.

Jedzenie takiej ilości w konwencjonalny sposób ciągnie się w nieskończoność. No i mi już grzyby w ogóle nie smakują, więc tym bardziej wolę sposoby z tych "raz a dobrze".
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 1 / / 0
Orientuje się ktoś ile będą trwały wystrzelone źrenice po grzybach około 2 gięta?
  • 920 / 163 / 0
Z 6-8h a i tak schodzą całkiem dopiero po wyspaniu się.
  • 21 / 12 / 0
Pytanie do publiczności:
Mam w planach tripa McKennaii z dwoma kolegami. Jeden ma za sobą już grzybowego tripa, drugi nie. Sam mam za pasem jeden trip po 3,5g i było w porządku, psylocybina okazała swój charakter ale dupy nie urwało (zaznaczę, mam dość sporą psychiczną tolerancję na psychodeliki).

Jaką dawkę byście polecali żeby wszyscy byli zadowoleni? Dla doświadczonych trochę więcej, dla "świeżaka" mniej?
  • 151 / 67 / 0
Jeżeli 3,5g nie urwało ci dupy to masz chujowy towar albo jesteś na lekach.
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 371 / 112 / 0
Ale to były dobrze wysuszone grzybki? Bo jak świerze albo nie do końca wysuszone to tam jest mniej psylocybiny na gram z powodu wody. Może właśnie jesteś na lekach ( szczególnie SSRI) . I czy dawno ostatnio brałeś sajko bo jak się nie robi przerw co najmniej 2 tygodnie to mogą słabiej działać
"Life pain always sexy"
  • 3455 / 558 / 2
21 września 2023Iacobus pisze:
Jeżeli 3,5g nie urwało ci dupy to masz chujowy towar albo jesteś na lekach.
Ja jem amisan pregabaline i wenlafaksyne depakine i kwetiapine.

Mogą działać słabiej?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
@slimakkamil pierwszy 3g drugi 2,5g a Ty hmmm ... Co to znaczy "psychiczna tolerancje" ? Ja mam za pasem dziesiatki tripow a zawsze czuje adekwatna moc jesli nie sa stare i zwietrzale .
Ale skoro za slabo to wez 4 , jesli dalej niedosyt to DELIKATNIE dopal :liść:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.