Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 542 / 37 / 0
30mg baklofenu to jest nic.
  • 904 / 175 / 0
Z pregabaliną baklo dobrze się łączy, lepiej czuć nawet małe dawki. Wiem że 30 to niewiele ale jednak robiło różnice, zresztą brałem ze 3-4 miechy.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 3 / 0
Aurion pisze:
Po 2,5-rocznym ciągu na gieblu minął miesiąc, a mi ciągle towarzyszy lęk uogólniony, co najczęściej kończy się sięgnięciem po etizolam, jednak w benzo wpierdalać na dłuższą metę się nie chcę. Myślicie, że pregabalina mogłaby pomóc? Zasugerowac psychiatrze? To jest taki lęk uogólniony, wolnopłynący, ciągły, nie wiążący się z jakimiś panującymi zagrożeniami.
Prega pomaga na takie lęki, ale w większych dawkach.
  • 425 / 33 / 0
Odstawienie a dokładnie przerwa około 3 tygodniowa przy pregabalinie w dawce ok 300-450 mg na dobę nie wywołała żadnych efektów odstawiennych. Osobnika widzę każdego dnia i nie wygląda na takiego który ma zespół abstynencyjny. Wspomniał tylko o zwiększonej liczbie snów, są one bardzo wyraziste ale nie jest to doświadczenie negatywne.
Osobnik numer dwa, dawki 900 up. Rozdrażnienie, lekka bezsenność, nic co mogło by spowodować zamęt w życiu. Praca utrzymana, większość efektów wydaje się być spowodowana nakręcaniem się osobnika. Nie ma fazy jest ból. Ale też do zniesienia.
  • 3454 / 1110 / 0
Zeby zespol abstynencyjny byl widoczny z perspektywy trzeciej osoby musialby byc naprawde spektakularny. Po pre jest taki, ze bez przyslowiowej detoksykacyjnej komory czesto nie ujedzie, oczywiscie fizyczny. Psychiczny natomiast nie polega na tesknocie za „faza”, a jest spotegowaniem rzeczywistosci chorobowej z racji, ze organizm w pewnym momencie uznal za norme funkcjonowanie na pre. Kto odstawial benzo bedzie wiedzial czego oczekiwac. Hardkor, niemozliwosc znalezienia wygodnej pozycji, swedzenie, lek spoleczny, ucisk w klatce piersiowej, ucisk w dolku, gula w gebie, drazliwosc, depresja. Na wyciszenie dostawalam zastrzyki z chlorpromazyny, ale srednio skuteczne.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 904 / 175 / 0
[mention]misspill[/mention] to Ty jeszcze wiesz po czym masz zjebę jak napierdalasz tyle rzeczy na raz? :nuts:
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3454 / 1110 / 0
Obecnie sladowe ilosci 3 lekow, wiec nie jest to trudne.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1916 / 335 / 2
Mnie czeka schodzenie z pregi, obecnie 150 mg na dwie dawki, dottore mi zapisał 50ki i mamy redukowac. Jakieś 3-4 miechy brania, leczniczo. Skrobnę coś.

Prega skosiła komuś libido? Bo nie wiem co za to winić, a mnie to irytuje strasznie.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 10 / 0
zaczalem brak najgorzej jest z pindolem...strasznie malutki sie zrobil ale jak "trzeba" jest w normie libido raczej takie samo a biore 600m- na dobe i zrenice troche wieksze
  • 2 / / 0
Czy biorąc dziennie po 150 mg Pregabaliny będą jakieś kłopoty przy odstawce ?
Uwaga! Użytkownik w0p nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.