Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 64 / 1 / 0
Nazwa: Myszki Miki
Kolor: Pomaranczowy
Kształt: Lekko wypołky
Logo: Myszki miki
Gdzie kupione: Górny Śląsk(Silesia)
Kiedy kupione: Weekend
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Bania nie do opisania po pół juz była miazga pixy nie do przebicia :))Polecam
Ocena działania: 10/10
Niebawem jak sie ogarnie w ciepnie sie foto:))
  • 447 / 45 / 1
Inowroclaw(kuj-pom): biale trefle. Chujoza na maksa. Zjadlem sztuke, gdy zaczelo byc cieplej mowie sobie "zaczyna sie". Godzina dziwnej euforii naprzemian z wkurwieniem. Gadac sie nie chce wcale, zamula. Po 2 h od zarzucenia poszedlem zjesc. Gunwo jakich teraz malo
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 182 / 4 / 0
Inowrocław to monopol kryształowy kolego :D
Tylko żeby ktoś ci nie wcisnął inowrocławskich gwiazdek.
  • 1 / / 0
Witam
szukam informacji na temat piguł w kształcie gwiazdki, 5 ramion jest ciemno zielonego koloru dugie są koloru niebieskiego, spotkał się ktoś może z takimi ? szukam info na ich temat
spotykane w okolicach wawy
  • 8 / / 0
ktoś miał do czynienia z skorpionami? chyba czerwone
  • 5 / / 0
Miał ktoś z tym do czynienia? Bo mam okazję nabyć w Poznaniu za 20 złotych.
[ external image ]
  • 1857 / 66 / 80
^Nie widze dokładnie ale jeżeli te dropsy są w kształcie granatów to są na MDMA ~180mg
  • 11 / / 0
Mam okazję zakupić pigułę o nazwie Duszek. Ktoś zna? Ktoś wie?
notorious
  • 56 / 3 / 0
Niepowiedziałbym tez jadlem te granaty i uderzam w 130~
Scalam. dsn
#Igor
W moim miescie byly niebieskie 5katna giwazda kolezanka jadla niby konkrent
  • 1857 / 66 / 80
^Serio? Ja jadłem ze sprawdzonego źródła sprowadzane z NL z tym że były zielone i moim zdaniem 180, zresztą tak też słyszałem przy kupnie. Widocznie są dwa sorty.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.