Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Cztery godziny między strzałami to zbyt krótko. O jakimkolwiek wjeździe możesz pomarzyć.
Nie lepiej wytrzymać przynajmniej te 8 godzin?
Pukałem resztki z pompki z krwią po paru h, ale trzeba było to odfiltrować raz jeszcze.
Ból zazwyczaj utrzymuje się dzień albo dwa a potem zaczyna się dziać coś dziwnego. Co kilka minut mam takie uczucie jakby ktoś mi igłą nakłuwał twarz. Czyżbym sobie rozpierdolila układ nerwowy?
rzeczywiście to odlewanie to chyba lepszy pomysł, niż ewentualnie pukanie z zaschniętą krwią, dzięki za radę
Ja np. robiłem sobie roztwór z dwóch-trzech tabletek MST 200 w dużej wazówce do zupy, wcześniej odkażonej, ogrzewane nad kuchenką gazową na najmniejszym palniku. Następnie roztwór zlewałem do kieliszka i chłodziłem w zamrażalniku do temp. pokojowej dla wytrącenia się całego wosku po gotowaniu. Następnie zaciągałem do dużej strzykawki przez filtr papierosowy i zlewałem do sterylnego pojemnika (pojemnik dostępny w aptece). Następnie z tego pojemnika odmierzałem sobie do pukania ile mi było potrzebne w danej chwili do mniejszej strzykawki, również filtrując dla pewności przy pobieraniu. Taki roztwór trzymałem często 3 doby w lodówce i nigdy nie miałem problemów z zanieczyszczeniami, bo na mocy roztwór siarczanu morfiny nie straci nic niezależnie od czasu. Oczywiście myjemy dokładnie ręce przed dotykaniem tego pojemnika, a najlepiej zawsze zakładać nowe rękawiczki jednorazowe, tak samo przy podawaniu dożylnie.
PS rzadko mi się zdarzało, by roztwór trzymać 4 doby, częściej był konsumowany w 48 h, ale te 72 h było standardem i oszczędzałem dużo czasu i nerwów. Gdy potrzebne było się zgrzać lub łapał skręt to towar był gotowy do podania. A kolejną porcję przygotowywałem po wzięciu ostatniej odmierzonej dawki.
Pozdrawiam
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.