Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Przerabia ktos tutaj majke do AcM? W watku o acetylacji cisza. Obecnie zeby cos poczuc musze walnac 250-300mg a najlepiej 2 razy po sobie te 250-300mg w odstepie powiedzmy 10 minut. Albo walnac te 250mg i 80-120mg oxy. Acetylujac taka "dwusetka" MST porobilaby mnie konkretnie, mysle nawet, ze przerobiona "setke" bym poczul w miare biorac pod uwage, ze AcM jest 3-4 razy silniejsza od morfiny. Przerabia ktos? Jakie trudnosci spotykacie na swojej drodze w przerobce? I jak porownacie AcM do zwyklej majki?
Jednak LirraGem najmocniejszy. Wystarczy lewocetyryzyna w Lirze jest 2 razy silniejsza niż cetyryzyna w Allertecu.
Andriej Kardynał Wyszyński
Zależy od dawek fenta i petydyny, ale po 10minutach, doustnie i to o zmodyfikowanym czy tam spowolnionym uwalnianiu raczej nie klepnie jeszcze w "pełni". W sumie czemu zdarłeś otoczkę, skoro nie kruszyłeś?
No i dorzuciłeś, czy się rozkręciło w miarę?
@EMKANADZIEIZIARENKA
Nie przedawkowujesz po prostu? Może to też przez aktualna pogodę, może się nie dotleniasz odpowiednio śpiąc, może za dużo papierosów?
21 czerwca 2020ledzeppelin2 pisze: @klejzgoryla troche za duzo kombinowania. Bezpieczenstwo gora ! i to szanuje.
Ja po polowce MST 200 juz mam git tj. 100 mg a mam tolerke.
Szczerze to czuje wejscie cwiartki. No ale nie porownujmy mst z continousa a ampulkowego. Wiec tymbardziej mnie to dziwi. Na 20 mg trzeba bylo dac 1-1.5 ml wody to bys wiedzial ocb a nie jakbys kota zapodowala. Z gory dzieki za mega protip od kogos o robieniu calej tabsy i dzieleniu, ale to nie u kazdego przejdzie. Jeden powie , ze przerobil to tyle jebnie . Drugi powie, ze czuje niedosyt, a latwiej roztwor gotowy juz dowalic niz zacisnac zeby i poczekac te kilka h do nastepnej zabawy z przerabianiem. Trzeba silnej woli, a wiadomo ze ona u wiekszej ilosci cpunow nie istnieje xd
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.