Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
20 lipca 2020hyber123 pisze: Odpowiednia dieta i sumienne, regularne ćwiczenia fizyczne w 100% wystarczą. Po co się ćpać tabletkami na katar. Do tego stosując sztuczne wspomagacze łatwiej o efekt jojo . Nie mówię tutaj o odżywkach czy innych spalaczach tłuszczu tylko o tabletkach które mają w sobie mnóstwo wypełniaczy i innego badziewia. A na łaknienie wypij 0,5 L wody :) albo zjedz takiego proteinowego batona 150 g . Gwarantuje, że odechce ci się jeść.
Ja ważę obecnie 46 kg przy 175cm wzrostu i jestem w miarę zadowolona z efektów.
W ogóle nie ćwiczyłam. Jadłam paczkę dziennie.
1 tabletka zawiera 60 mg pseudoefedryny i 2,5 mg triprolidyny.
To się nadaje? Ta druga substancja wg niektórych informacji może działać antycholinergicznie, ale faktycznych źródeł naukowych nie mogę znaleźć.
Mógłbym nawet powiedzieć, że jak dla mnie to p-efka + kawa jest lepsze niż feta.
Wiadomo to się nie umywa do dobrej kreski, ale chociaż nie ma takiej zwały jak po amph.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.