Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
20 lipca 2020hyber123 pisze: Odpowiednia dieta i sumienne, regularne ćwiczenia fizyczne w 100% wystarczą. Po co się ćpać tabletkami na katar. Do tego stosując sztuczne wspomagacze łatwiej o efekt jojo . Nie mówię tutaj o odżywkach czy innych spalaczach tłuszczu tylko o tabletkach które mają w sobie mnóstwo wypełniaczy i innego badziewia. A na łaknienie wypij 0,5 L wody :) albo zjedz takiego proteinowego batona 150 g . Gwarantuje, że odechce ci się jeść.
Ja ważę obecnie 46 kg przy 175cm wzrostu i jestem w miarę zadowolona z efektów.
W ogóle nie ćwiczyłam. Jadłam paczkę dziennie.
1 tabletka zawiera 60 mg pseudoefedryny i 2,5 mg triprolidyny.
To się nadaje? Ta druga substancja wg niektórych informacji może działać antycholinergicznie, ale faktycznych źródeł naukowych nie mogę znaleźć.
Mógłbym nawet powiedzieć, że jak dla mnie to p-efka + kawa jest lepsze niż feta.
Wiadomo to się nie umywa do dobrej kreski, ale chociaż nie ma takiej zwały jak po amph.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".