Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Fenatyl to dla wprawionych w boju.Nie ma co zaczynac od razu od fenatylu.
Ja pamietam jak bylo po opio, ale nie wroce do tego.Wole wrzucic benzo a zreszto to prawie jeden chuj.Nad benzo mam wieksza kontrole i nie robie sobie wysokiej tolerki aby mnie klepalo przez dlugi czas tak samo, no albo troszke slabiej z czasem.
P.S.Od roku na benzo i ciagle mnie klepia jak na poczatku, delikatnie slabiej.
Pozdro !
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Mnie metadon speeduje, nie uwala, a benzo w dawkach leczniczych dołączone do niego jeszcze więcej energii dostarcza(poza usypiaczami, chociaż jak się przeczeka fazę usypiania dormicum 15tek, to jest cyrk. Natomiast z dużą ilością prochów, to padam na mordę w miłym błogostanie. Ale co kto lubi.
Ćpanie to problem społeczniaków.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków

Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.