Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Większość informacji na temat odurzania oraz nowości sie czerpię:
z hyperreal.info
1788
20%
z wikipedii
62
1%
od znajomi
147
2%
z innych żródeł
172
2%

Liczba głosów: 2169

ODPOWIEDZ
  • 8103 / 909 / 0
@Retrowirus
Fenatyl to dla wprawionych w boju.Nie ma co zaczynac od razu od fenatylu.
Ja pamietam jak bylo po opio, ale nie wroce do tego.Wole wrzucic benzo a zreszto to prawie jeden chuj.Nad benzo mam wieksza kontrole i nie robie sobie wysokiej tolerki aby mnie klepalo przez dlugi czas tak samo, no albo troszke slabiej z czasem.

P.S.Od roku na benzo i ciagle mnie klepia jak na poczatku, delikatnie slabiej. :gun:

Pozdro !
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1305 / 162 / 0
mnie namówił kolega co pije metadon pytałem go co to dlaczego itd i chciałem żeby mi dał też spróbować on zasugerował właśnie thiocodin tego samego dnia kupiłem zacząłem sie dziwnie czuc dostałem wypieków było mi ciepło nic mi sie nie chciało do tego samopoczucie bardzo zbliżone lecz jeszcze lepsze od tego które mam po intensywnym treningu i od tego dnia minął rok %-D próbowałem oczywiście metadonu również ale wolę tak czy siak kodeinę ten metadon to taki nijaki był no i zero energii tylko senność i trzyma bardzo długo
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 542 / 37 / 0
25 grudnia 2017Anabolik pisze:
trzyma bardzo długo
Kuhva - to jest właśnie piękne!.
  • 591 / 144 / 0
no bo metadon wg mnie najlepszy jest w miksach. Np ze znienawidzonym przeze mnie oxykodonem, fentem, a zwłaszcza z benzo. Idealny w połączeniu z klonami, alprą, midazolamem. Zresztą każde benzo do metadonu pasuje.

Mnie metadon speeduje, nie uwala, a benzo w dawkach leczniczych dołączone do niego jeszcze więcej energii dostarcza(poza usypiaczami, chociaż jak się przeczeka fazę usypiania dormicum 15tek, to jest cyrk. Natomiast z dużą ilością prochów, to padam na mordę w miłym błogostanie. Ale co kto lubi.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
co ja odjebałem zeszmaciłem sie pierwszy raz w życiu dla tabletek ..... poszedłem do sąsiadki starszej kobiety podczas świąt i nawymyślałem jej że boli mnie kręgosłup i ketanol nie pomaga wyciągnęła karton leków znalazłem jakiś Exbol 6tab i efferalgan codeine 5tab dała mi to wychodzi 225mg trampka i 150mg kody 355mg Tramalu udało mi sie dziś zdobyć i 390mg kody ULGA jest ale mimo wszystko muszę przemyśleć swoje życie.......
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
To ładnie, a ja spokojnie w urlopie świątecznym rzucam sobie tą trutke dla ludzi - czyt. thiocodin.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1305 / 162 / 0
no może nie jestem tym zgrzany co dostałem ale zrelaksowany jak najbardziej :-) idę sobie poleżeć mysli o tym co zrobiłem jakoś się ulotniły trzeba przetrwać 2dni ogarnąć tramal i wszystko wróci do normy
  • 3 / / 0
Ja przed ćpaniem byłem aspołeczny i nie rozumiałem norm społecznych, mimo że nie jestem autystą. Tak więc ćpanie mi nie niszczy życia, bo nigdy go nie miałem.
Ćpanie to problem społeczniaków.
  • 605 / 89 / 0
Kiedyś zapaliłam herę w Norwegii i w ogóle mi ta pizda nie podeszła.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 8103 / 909 / 0
Jednego uzaleznionego mniej :)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.