Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1100 / 273 / 0
26 lutego 2019niewtymzyciu pisze:
Palilem temat ktory był mrożony, niestety nie próbowałem go przed tym procesem ale działał na tyle ile wyglądał, raczej nie stracił nic na mocy.
na mocy taki materiał nie traci, choc moga się osypywać trichomy, ale jak to sie jakos specjalnie nie wala, to nie ma większego znaczenia
mocno traci za to na smaku
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 567 / 51 / 0
Czy tylko ja, lubie jak ,ze jak zaczyna konczyc sie zabitka :zombie: :skret: ,to jebnac alko w postaci 1 piwa ? bo mi to jakas to 1 piwo po tripie wydlaza chillout troche o jakies 30 min
THC :liść:
  • 27 / 9 / 0
Kiedyś to był swego rodzaju pakiet - dwa piwka i joint. Potem zauważyliśmy ze znajomymi, że większa zamuła jest po tym.
  • 567 / 51 / 0
Tez ma ktos tak,ze jak czesto pali(czesciej niz raz /dwa na tydz),to fazy jakby mniej ciesza,sa bardziej takie zamulajace i krotsze ?
  • 27 / 9 / 0
To normalne, przecież ciało się przyzwyczaja do fazy i wiedząc czego się spodziewać jest słabiej, mniej intensywnie, "bo to już było".
  • 437 / 266 / 0
To jest też jeden z powodów, dla których codzienne palenie przez długi czas (a już zwłaszcza w trybie od rana do wieczora) jest mocno przereklamowane. Znika psychodela, znika euforia, działanie się skraca i jedyne co zostaje to takie senne zamulenie i brak motywacji do wszystkiego.
Uwaga! Użytkownik Malinowy Chrusniak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 9 / 0
Prawda. Paliłem dzień w dzień po 3-4 wapki przez około 6-7 miesięcy i jedyne czego doświadczyłem empirycznie to zespół amotywacyjny, zamknięcie się na świat zewnętrzny i mniejsza ilość pieniędzy w portfelu, bo doszedłem do ilości, gdzie miesięcznie wydawałem prawie 500 zł na zaopatrzenie. Efekty znikome. Zrobiłem przerwe prawie 2 tygodnie to euforia wróciła, a teraz to już tylko popalam dla podbicia kartonu lub w towarzystwie.
  • 200 / 16 / 0
Temat o tym jest chyba poruszany co 5 stron %-D
  • 566 / 27 / 0
Czy normalne jest kichanie po powąchaniu marihuany?
  • 567 / 51 / 0
Mi dzisiaj taka calkiem fajna sztuka wpadla i jest jakosciowo calkiem ok moc tez dobra typowa indica.Tyle ze jest w tym temacie jedna calkiem spora lodyga a tatko same topy 0% mialu. :liść: :skret:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.