4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 2 / 0
Cześć, szybkie pytanie: klefedron, po ok 2 lajnach (łącznie ok 200-250mg)
super faza, po ok 1,5 h mega spanie mnie bierze.. Co to może być?
Pierwszy raz tak mam na początku "imprezy"
  • 1909 / 433 / 4
ja bym to nazwał... zajebistym "trawieniem" towaru...

wiele osób 'przeżywa" takie dawki czasami nawet do 48 godzin, walcząc z bezsennością, brakiem apetytu, i dziwnymi psychozami...

Wielu "mefedronowych" amatorów... chciało by mieć taki "stan" po zakończeniu imprezy.
Co to może być ? tolerancja.
DXM
  • 917 / 235 / 0
Może diler worki pomieszał i zamiast mefedronu dał koksu, czas działania by się zgadzał, a że wypiłaś trochę to jak puściło to zachciało Ci się spać. Druga opcja przedawkowanie:) Kolega jak strzelił za dużo iv to najpierw przeżył orgazm a potem sor:) ale to było po prawdziwej amfetaminie.
  • 9394 / 1834 / 2
23 lutego 2024Mast22 pisze:
Cześć, szybkie pytanie: klefedron, po ok 2 lajnach (łącznie ok 200-250mg)
super faza, po ok 1,5 h mega spanie mnie bierze.. Co to może być?
Pierwszy raz tak mam na początku "imprezy"
Kiedyś się nad tym zastanawialiśmy z koleżka. Pojawiła się teoria, ze to organizm się broni wyrzucając melatoninę. Teoria się raczej nie broni. Ja jeszcze kiedyś myślałem, że to też kwestie obronne organizmu i jak je przelamiesz (czyli będziesz dalej walić pomimo braku książkowego działania) to zamiast fajnej fazy wejdzie nerwica.

Tak czy siak główne pytanie czy tylko Ty tak masz czy inni też ? Jeśli tylko Ty to wina organizmu jeśli i inni to wina towaru.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3455 / 556 / 2
Stawiam wina organizmu. Ja nigdy przy prochach nie byłem senny..
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 248 / 84 / 0
Ja praktycznie za każdym razem robię się senna i też się zastanawiałam od czego to zależy, ale dla mnie lepsze to i pójście spać rano niż bezsenność, jaką mają inni ;P
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2661 / 560 / 0
Ja po stimach jak efedryna, amfetamina (adderall), kofeina (w formie kawy) również robię się taki senny. Co ciekawe, zielona herbata, ilex guayusa oraz żeńszeń syberyjski stimują mnie książkowo. Również po LSD stymulacja jest pierwszorzędna.
Nie wiem z czego to wynika, ale przynajmniej nie jesteś w tym sama %-D
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 1909 / 433 / 4
organizm... (prócz tolerancji ) bedzię "wprowadzał" pewne zmiany ... znająć CIEBIE Twoje "pory przyjmowania substancji ( jeśli są stałe ) oraz dawki... takie właśnie ciekawostki zauważyłem w przypadku mojej osoby. A im dłużej bawiłem się mefedronem / kokainą / efedronem ... te zmiany PRZED były instensywniejsze... łącznie z "lataniem do kibla" na "chwilę" przed zapodaniem dawki...

a to czułem zawsze kiedy zbliżała się godzina "przyjęcia kola cji".
- rozluźnienie
- obniżenie ciśnienia
- brak apetytu
- podniecenie

Jakby organizm się transformował chwilę przed strzałem do przyjęcia odp dawki a w moim przypadku były one srogie.
Ja po mefedronie chodziłem ZAWSZE spać i sen był PRZE-kozacki ... po prostu się wysypiałem. Rano byłem wyspany i gotowy do działania ( na trzeźwo ). Tego typu sytuacje zaczęły się podczas odstawiania mefedronu ( kokainy, efedronu ), kiedy przyjmowałem go już tylko "przed spaniem" ... i coraz rzadziej.
DXM
  • 201 / 32 / 0
A to nie jest czasem tak, że jeśli stimy działają sedacyjnie to może to oznaczać, że chorujesz na ADHD? Wiem przynajmniej, że amph, MPH i ogólnie "czyste stimy" działają uspokajająco na osoby z ADHD.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 2661 / 560 / 0
@slodkapszczolka
Drogi Vargu, tak się mówi i podobno jest to prawda, ale w moim przypadku rzecz polega na tym, że na początku kariery na mnie tak nie działały!
Pamiętam pierwsze kilka gramów amfetaminy, było wystrzałowo, a nie śpiąco. Pierwszy raz jak przyjąłem mix efedryny i jej pochodnych to byłem tak wystrzelony, że szok. Rush niesamowity.
Aktualnie poza sennością po jakimś czasie od przyjęcia, nawet kiedy jestem skupiony i zajęty czymś, to odczuwalny jest jakiś negatywny wpływ na pamięć roboczą, czasem jest to pamięć złotej rybki. Mowa o amfetaminie.
Myśli przeskakują z jednej w drugą co sekundę. Gdybym miał ADHD to było by raczej odwrotnie.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.