...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
15 maja 2023RafalKoral pisze:
Za to piwka lecą co? A od święta wódka? Heh. Smuteczek. Jeśli się mylę, to oczywiście szacuneczek.
piwko wleciało przez ten czas 2 razy i to po 2 małe 0.33w długich odstępach czasowych, raczej to dodatek co kilka tygodni na sobotni wieczór z rodziną
jeszcze 3 dni i będą 2 miesiące bez zielska!
Ostatnio zmieniony 16 maja 2023 przez peamaster, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 111 / 36 / 0
To jest chore, co wiekśzość z was wypisuje, niby wolne konopie, niby nie uzależnia, ale ja pierdole.
Zastanówcie się nad sobą.
Przeraża mnie to co muzyka i co społeczeństwa z wami zrobiło.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 73 / 0
Zioło ma super magię. Potrafi sprawić, że znowu stajemy się dziećmi, wszystko staje się dla nas misja, przeżyciem jak z filmu, suwak umiejętności postaci z inteligencji przesuwa się na emocje. Ale kurwa, jak to się pali codziennie to z człowieka robi warzywo. Sam teraz mam detoks. Było fajnie raz w tygodniu, potem 2 dni w tygodniu, 3 dni w tygodniu. Same wieczory, maks 0,1g. Ostatnio coraz dłuższe ciągi, imprezy, sezon letni.
Powiem tak palenie raz w tygodniu i czytanie książek i nauka nie zauważyłem żadnej różnicy w pamięci, ale jaranie 4 razy w tygodniu wieczorami to utraciłem swoje zdolności szybkiego myślenia, ale o swoim detoksie opiszę więcej później. Zioło tylko powinno być raz na jakiś czas. Wyjazd wakacyjny, weekend majowy, urodziny. Stany depresyjne zauważyłem tylko pierwszy dzień po odstawieniu palenia.
  • 481 / 73 / 0
Odnośnie memow i zioła.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2302 / 399 / 0
W grudniu wziąłem 20 g medyka, teraz kończę i widzę że to stanowczo za dużo i za często.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 73 / 0
Ilość swoja droga, ale też częstość. To tak jak alkoholik mówi, tylko dwa piwa pije wieczorami.
  • 2302 / 399 / 0
Dokładnie, mj jest tak samo używka jak i piwo i jak każda inna silnie działająca używka wyprowadza organizm ze stanu równowagi i potrzeba znowu czasu by wrócić do homeostazy.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 224 / 25 / 0
Te memy to sama prawda 🤣 Na kanele Mestosława na YT dużo takich właśnie co się wkurwiają jak się im napisze że THC nieodpowiednio używane szkodzi 🤦‍♂️
  • 920 / 164 / 0
Nie mogę czytać tych bzdur o szkodliwości trawy.
Idę stąd.

Heheheheheheheheh

Też by mi się przydał detox ale ciągle smażę. Nie mam pojęcia jak się do niego zmotywować.

Powodzenia detoxykujacym.
  • 481 / 73 / 0
-Olejek CBD
-Kreatywne zaplanowanie tygodnia (najlepiej coś nowego albo takiego wyzwalającego dopaminę)
-Na pierwszy tydzień wlatuje intensywne hobby
-Książka. Pamiętam, że dobrze mi się rzucało alko do "Pamiętnik Narkomanki"
-Netflix and chill
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.