20 lutego 2019jezus_chytrus pisze: Od odmiany (genów), sposobu uprawy (lampa / słońce) oraz świeżości materiału.
Mój materiał zebrany zeszłej jesieni po ponad 3 miesiącach curingu jest idealny do palenia. Świetnie się mieli, jest lepki i na tyle wilgotny, że produkuje gęsty, ale lekki dla płuc dym.
Mocna indica, długo działa. Ale te topy... są tak zbite, że bez grindera nic nie da się zrobić. Wszyscy znajomi, których częstowałem nie mogą uwierzyć, że takie kamienie wyszły spod polskiego słonka, a nie lampy w szafie
Szkoda tylko, że to noname. Gdybym wiedział co to, chyba nawet bym wrzucił na outa (mimo, że pełnosezonówka). Jutro wrzucę fotkę to może mi doradzicie co to może być - chyba nie ma aż tak wielu pełnosezonówek pod polskie niebo, więc szanse są
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Ale tez niektórym jak medyczna pomaga.
Nie ma róży bez kolców.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Mam to samo, tylko ciag od 12-stego i palenie cale dnie w opor.
Przepalilem juz dobre ponad 10g, a jestem po dosc dlugiej ogolnej przerwie od buchow, wyrzutt sumienia, ze znow sie w buchy wpierdalam... No coz, nie pierwszy i ostatni raz.
Rozmyslam, czy by ostatniego 0,5, ktore mi zostalo ja dzis, nie przepalic na DXM, zeby zakonczyc ten ciag solidnym, psychodelicznym pierdolnieciem. Pozniej znow przerwa, mam nadzieje, ze na dluzej
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.