Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1277 / 130 / 0
Bez przesady jak bohater topicu będżie brał alprazolam 2razy 0,25mg to jest najmniejsza skuteczna dawka alprazolamu, przez kilka tygodni to się nie powinien uzależnić.
  • 195 / 10 / 0
Astros, fakt- przychodni wiele, tyle ze obecnie można się przepisac do innej 2 x w roku. Za trzecie i każde kolejne przepisanie placi się 150zl. I przychodzi taki rachunek zwykle pod koniec roku z tego co wiem, kolo grudnia. Tak przynajmniej slyszalem i to od dwóch niezależnych osob, wiec to chyba prawda.
Ja tam mam EU kartę ubezpieczeniową, i z każda taką ide do rejestracji, kopiują, szybko rejestrują, imie, naziwsko i tyle. Nigdy nie słyszałem o limicie zmiany przychodni... A rachunek za co? Przecież nic nie podpisujesz w sumie... Co, mają jakiś system kto i gdzie zarejestrowany??
  • 199 / 34 / 0
Kurde, chyba mi sie moje szpirytusowe roztwory eti i c-zolamu poszly sie pasc. Juz ostatnio cos mi sie slabo po eti wydawalo, a dzisiaj mam pewnosc. Mianowicie wzialem 5 mg eti, 1,5 clona i efekt czuje na granicy placebo, a po takiej dawce z moja tolerka powinienem rozdawac pieniadze bezdomnym, ochoczo dyskutowac ze swiadkami jehowy i zasypiac na stojaco przy szczaniu. Trzymam te moje eliksiry w szklanych butelkach po spirycie, w ciemnej szafce. Z tym ze wiadomo, te zakretki od spirytu po kilkudziesieciu otwieraniach i zamykaniach sie rozruchaly. Myslicie ze to moze byc powod odparowania benzo z niego? Jutro sprobuje jeszcze zrobic odparowanie i zobacze czy cos tam jest, czy mam jedynie spiryt na jakas ajsowke:l
  • 74 / 3 / 0
Panowie, wlalo mi się za dużo spirytusu do Nitrazolau. Zostawić otwarte i niech wyparuje? Czy podgrzać? Nie chce jedynie stracić materiału
  • 2897 / 619 / 10
01 lipca 2018The_Most_Bak pisze:
Kurde, chyba mi sie moje szpirytusowe roztwory eti i c-zolamu poszly sie pasc. Juz ostatnio cos mi sie slabo po eti wydawalo, a dzisiaj mam pewnosc. Mianowicie wzialem 5 mg eti, 1,5 clona i efekt czuje na granicy placebo, a po takiej dawce z moja tolerka powinienem rozdawac pieniadze bezdomnym, ochoczo dyskutowac ze swiadkami jehowy i zasypiac na stojaco przy szczaniu. Trzymam te moje eliksiry w szklanych butelkach po spirycie, w ciemnej szafce. Z tym ze wiadomo, te zakretki od spirytu po kilkudziesieciu otwieraniach i zamykaniach sie rozruchaly. Myslicie ze to moze byc powod odparowania benzo z niego? Jutro sprobuje jeszcze zrobic odparowanie i zobacze czy cos tam jest, czy mam jedynie spiryt na jakas ajsowke:l
Miałem taką sytuację, że spirytus ewidentnie mi wyparował, chociaż udawało mi się, że mam szczelnie zamkniętą butelkę. Nie widzę innej możliwości tajemniczego, stopniowego znikania roztworu z etizolamem. I nie, nie wyćpałem tego na urwanym filmie.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 272 / 6 / 1
Hej nie wiecie jak leczą uzależnienie od benzyn i tramadolu a konkretnie tramaparu.Sorki jeśli pojebaly mi się wątki.klona biorę od 9 lat ten jebany tramapar od około 6 miesięcy. Chodzi mi o to czy to leczą to razem w jednym szpitalu
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 911 / 0
Musisz iść na oddział odwykowy.Tam będą ciebie leczyć pod kątem benzo i tramadolu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 272 / 6 / 1
UJebany pisze:
Musisz iść na oddział odwykowy.Tam będą ciebie leczyć pod kątem benzo i tramadolu.
Kurwa bo w chacie to troche ciezko bedzie to jebnac wszystko chyba,przez 8 lat bralem 2-4mg clona a teraz jebie nawet oo 10 mg i ni chuj nie czuje,nie wiem jak oni odstawiaja takie jebne dawki,i ile to moze potrwac
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 1
Kurwa sorki chcialem poprawic i jeblem 2 takie same posty
  • 1277 / 130 / 0
W szpitalu napewno nie będzie ci łatwiej, wielu tu przestrzegałem jak wyglądają detoksy w polskich szpitalach jak w latach 70,

W domu byś się przerzucił stopniowo z Tramalu na kodeinę a benzo byś odstawiał właściwie nie wiem jakie bierzesz dawki np o 20% tygodniowo w dół dołączyłbyś pregabalinę ,gababpetynę , baklofen czego w szpitalu nie doświadczysz . Ja miałem 20-letni ciąg na klono i największym moim błędem było to że zgodziłem się na szpital, ale idż do szpitala jak tak chcesz.

Może twoje abstynencyjne nie będą takie nasilone jak moje.

Być może lepiej też będziesz reagował na kwas waloprominowy i dostaniesz lepsze neuroleptyki niż ja lub je lepiej będziesz tolerował.

WNC1964 - Jeżeli ktoś się już zdecydował na szpital, to dla jego dobra nie odciągaj go od tego pomysłu. jest to ewidentne działanie na jego niekorzyść odpadające pod regulamin forum. DexPL
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.