lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
13 stycznia 2021adverse pisze: U mnie tramal wyleciał z listy przez granta w postaci pełnoprawnego grand mala :/
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Zresztą nie ma o co, w końcu to tylko forum dla ćpunów a to by było głupie.
17 listopada 2020Swiezzy pisze: Czy tylko mnie tak kopie ten tjokodin w kratkę??
Wczoraj zajebałem 300mg(całe tabsy) + 4pak i było fajniutko, dzisiaj na trzeźwo 300mg pokruszone i wypite, ni chuja, nawet na nic się nie zapowiadało..
Pierdole odstawiam chyba tą wenlafaksynę, bo gorzej kodeinka działa, tak mi się wydaję.
kodeina po libacji zawsze klepie wyraznie slabiej.
ludzie przyjmują najrozniejsze leki a potem dziwią się, ze nie dziala..
Jak się objawia zarzucenie zbyt dużej dawki Thiocodinu??
Jak myślicie, od nowego roku brałem kodeine może z 3-4 razy, około 300mg raz 390mg. Ostatni raz z 3dni temu 300mg. Myślicie ze opadła troche tolerka i 240mg (duża paka) sądzie w miarę spoko?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.