ODPOWIEDZ
  • 188 / 31 / 0
Hej za kilka dni będę po raz pierwszy próbował MDMA (w pixie ale od starego, prawdziwego kumpla więc wierze że to MDMA) i ciekawi mnie czy z tripa można coś "wyciągnąć" tak jak z tripa po psychodelikach? Wiem że emke stosuje się w leczeniu depresji, ale interesuje mnie również aspekt leczenia uzależnień, aktualnie jestem na 12 dniu trzeźwości od kodeiny i chciałbym całkowicie zerwać kontakt z ciężkimi używkami jak opio czy ketony (z tego co mi się wydaje MDMA zalicza się raczej do tych miękkich) i zastanawiam się czy taki trip mógłby jakoś dodać mi sił w walce czy coś. Mam również nadzieje na odnowienie przyjaźni ze znajomymi z którymi będę brał, bo jakoś rok temu mocno oddaliliśmy się od siebie, i nie ukrywam, że jest mi z tego powodu przykro. Co myślicie, emka może pomóc w tej sytuacji, nic nie zmieni, czy może nawet pogorszyć? Nie chce tego traktować czysto jak rozrywkę, szczerze to nawet źle bym się z tym czuł później, więc chce wyciągnąć z takiego tripa jakieś pozytywy.

Z góry dzięki.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 1067 / 204 / 0
@slodkapszczolka dobrze zrozumiałem, chcesz skończyć z narkotykami , biorąc narkotyki? Sorry , ale to trochę głupiutkie i naiwne , nie sądzisz?

Jeśli chodzi o towarzystwo to zdecydowanie potrafi zbliżyć ludzi, ale to działanie krótko trwałe jak i wszystkie inne znajomości zawarte pod wpływem. Masz wtedy znajomych do ćpania, ale co potem..
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1121 / 153 / 0
@slodkapszczolka Po MDMA dzięki pluszowości możecie się lepiej dogadywać i sobie sporo wyjaśnić, ale tak jak pisze kolega wyżej jednak jest to na bani, a później może wszystko minąć i nic z tego nie będzie. Takie sprawy chyba najlepiej załatwiać na "czysto", nie potrzebujesz do tego żadnych używek.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 4 / / 0
Siema,
Jak dobrze odmierzyć MDMA w krysztale? Czy po prostu np. 0.2g na wadze "odpowiada" pigule, która ma 200mg, czy jest jakieś inne dawkowanie?
  • 1455 / 592 / 0
@slodkapszczolka moze oczywiscie jak kazdy nawet delikatny psychodelik pomoc Ci pomoc sobie . Tylko do takiej "autoterapeutycznej" sesji najlepiej byc samemu . Z dobrymi ziomalami tez jest ekstra i mozesz wzmocnic taka relacje ale tez moga wkrecac paranoje albo wkurwiac nieprzerwanym slowotokiem . No i j.w wspominali musisz to potem pielegnowac i utrzymywac juz na trzezwo bo inaczej przeminie z wiatrem .

@hawajaslaspalmas nie do konca . Musisz znac przyblizona czystosc emki (zazwyczaj w przedziale 70-80%) i z tego policzyc . Jesli chcesz walnac 200mg to wzor bedzie 0.75x=200
x to ilosc krysztalu jaka potrzebujesz odmierzyc
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 4 / / 0
@CieplaPoduszka A da się jakoś w prosty sposób sprawdzić samemu, czy muszę zaufać źródłowi lub kupić specjalny test w necie? Podejrzewam, że jedna z tych dwóch opcji ale wolę zapytać ;)
  • 4894 / 853 / 0
@hawajaslaspalmas Czystość żeby sprawdzić to byś musiał wysłać do labu np energycontrol, tanie to nie bedzie. A jeśli chcesz sprawdzić czy to co masz to na pewno MDMA to musisz zakupić test Marquis, i to już nie kosztuje tak dużo a polecam to rozwiązanie. Będziesz miał pewność że masz MDMA, a jak już będziesz miał te pewność to wtedy przyjmij tak jak prawi @CieplaPoduszka że Twoje MDMA w krysztale ma te 80% czystości bo zazwyczaj tak to wygląda.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 4 / 0
@CieplaPoduszka
A powiedz mi kolego jedną rzecz, bo za kupiłem sobie MDMA w krysztale, i jak powinno wyglądać? W sensie czy czyste będzie białe czy jednak będzie mieć jakiś kolor, te moje co za kupiłem ma kolor jasno brązowy przechodzący w taki karmelowy (niczym krówka), jaki będzie w sniffie? Będzie mocno ranić nos czy jednak będzie lekki dla nosa? No i jaki bedzie w zapachu? Dziękuję z góry za odpowiedzi, proszę o oznaczenie w odpowiedzi. Pozdro.

@serotoninowy Mogę cię poprosić o link do tego testu Marquis bo nie mogę go nigdzie znaleźć, proszę o oznaczenie w odpowiedzi, dziękuję. Pozdro.
  • 4894 / 853 / 0
@Amon19 kolor bursztynowy jest ok, bardzo czesto MDMA jest właśnie w takim kolorze i czystość wynosi zapewne 70-80%. Sniff to marnowanie materiału, odradzam. Jak dla mnie to 50% tego co da Ci dawka przyjęta oralnie.

Co do testów, to wpisz w duck duck go SIN(społeczna inicjatywa narkopolityki) oni mają takie testy.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 4 / 0
@serotoninowy
Czyli mam czystą m-ke w krisie, podoba mi sie, nie czuje sie zawiedziony ze to jednak sie moglo okazac byc syfem conie
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.