Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 144 / 6 / 0
Tez mnie ciekawi czy AF sie nada na sen - akurat mam taki zestaw
  • 2883 / 303 / 0
Re: 3-FA
Nieprzeczytany post autor: jsc »
Ja bym powiedział że lepiej już jakieś benzo niż te pseudo opio. Mnie miks flubromaZOLAM + etizolam usypia po ostrym stimowaniu (akurat w moim przypadku EPH+2-FMA)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 70 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kortah »
Jednak posiadam tylko AF. Będzie ok?
  • 571 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: thepass »
Chcę poczęstować kolegę z zerową tolerką na stimy bombką 3FA, ile byscie sugerowali mu zapodać?
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 977 / 223 / 0
100mg
  • 403 / 79 / 0
JestemSoba-Chyba pisze:
Ja bym powiedział że lepiej już jakieś benzo niż te pseudo opio. Mnie miks flubromaZOLAM + etizolam usypia po ostrym stimowaniu (akurat w moim przypadku eph+2-fma)
jak co miksowanie benzo nie powoduje potęgowanie działania, tzn. suma efektów dwóch benzo jest mniejsza niż pojedynczej substancji w takiej samej dawce. spowodowane jest to konkurencją o przyłączenie do receptora. już lepiej jakbyś sam flubromazolam zarzucił. :-)

co do tematu strasznie serotoninowe jest to 3-FA. nie czuje w tym żadnej dopaminy tylko serotoninowe rozjebanie i rozjeżdżanie oczu jak przy 5-MAPB. znajomy miał zespół serotoninowy trwający 6h po przerobieniu 1,5g w połowę dnia, dostał hipertermii był czerwony jak piec i mięśnie mu mimowolnie sztywniały jakby nie benzo to by kiepsko skończył.
  • 571 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: thepass »
Zapodalem 150mg 3fa iv, trochę bolesne. Ładowalo się zaskakująco długo, ok. minuty. Na początku trochę się wystraszyłem bo silnie weszlo na serce, ale po chwili się uspokoilo. Jest ciepło i miło, stymulacja nie za mocna, ale też dupy nie urywa. Przy czym trójka ma działać głównie na serotoninę, a wiekszość tego typu rc na mnie nie działa jak powinny bo biorę paroksetynę.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 23 / 1
Słodki Jezu, załadujcie sobie 250mg oralnie, jak juz połkniecie zajebcie sniffem ze 30-mg 2-FMA i jak sie załaduje szczytowa moc 3-FA kiedy juz jest SUPER EUFORIA (xD) to HEX-EN'u tak srogo. %-D

Dawkami moimi sie nie sugerujcie proszę(jak bedziecie mieli okazje to nie zalecam pierwszy raz robic takiego mixu powyzej 75% moich dawek, nie chce miec kogos potem na sumieniu ;_;), bo ja to już ja i raczej stimy moge walić w oporowych dawkach.
  • 70 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kortah »
No więc jak jest. Czy dawka powiedzmy 50 mg. przyjęta o 19 pozwoli zasnac o północy?
  • 451 / 14 / 0
@up
Raczej tak , ale lepiej byłoby poczekać do 1-2 w nocy , wtedy na niemal 100% uśniesz bez żadnych problemów .
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.