Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 196 / 3 / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: manciak13 »
Jak dla mnie to związek beznadziejny. Cholerne przyspieszenie serducha, problemy ze snem i gadatliwośc go charakteryzują.
moze mógłby sie nadać do mix-u z leniwym 3mmc.. ?
:yay:
  • 125 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksenocyd »
z kolejną próbą pvp zmienia się u mnie profil jej działania. ostatnio puste otępienie i choroba sieroca z przymkniętymi oczami, teraz po dwóch sniffach (1- 10mg, po piętnastu min 15mg) zajebiście wyostrzona percepcja i frajda z wykonywania najprostszych czynności. rzekłabym teraz nawet, że odczucia jak po zażyciu psychodelika jakiegoś. wyróżniam kilka etapów, z czego najlepszy mam właśnie teraz (30min po) gdzie literki są tak ostre, że prawie trójwymiar, ciekawe jak z zejściem, bo były to ostatki darmowego sampla.
pvp coraz bardziej mi się podoba , dziwią mnie tylko te różne efekty działania.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 312 / 1 / 0
Pytanie za 100 pkt. Czy alfie cos sie stanie jak polezy ciut dluzej jak tydzien na poczcie? Zdegraduje sie cos, jesli przesylka zostala nienaruszona, a byla profesjonalnie zapakowana?
  • 1628 / 199 / 0
Nieprzeczytany post autor: artur019 »
Nic jej nie będzie jeżeli faktycznie jest dobrze zapakowana. Ja swoją samare nosiłem w portfelu z 2tyg. bez większych rewelacji oprócz smrodu. :P
  • 1321 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lorrenzo »
alfa jako mobilizator nada sie? Wystapi na drugi dzien jakis "zjazd" ?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 3964 / 150 / 0
Nieprzeczytany post autor: eso »
apropo zjazdu - walilem cos co mialo byc alfa-PVP i nie bylo po tym zjadu, spalem i jadlem. to normalne?
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shanstoni »
W piątek dostałem alfe [skądś] i tez spałem i jadłem. Ciekawie działa, ale zadnego rushu ani wiekszych stanów euforycznych nie doświadczyłem. Siedziałem i grałem w szachy online przez prawie dwa dni :)

Dopiero zaczynasz przygodę z forum, przeczytaj jednak regulamin. Mówić o źródłach wolno jedynie w dziale Sprzedawcy, do którego zyskasz dostęp po przekroczeniu 30 postów. W tej części forum nawet takie wskazywanie jest zakazane i surowo karane. mrstothet.
  • 3964 / 150 / 0
Nieprzeczytany post autor: eso »
well.

jak to jest z tym paleniem alfy? ciekawym. duza roznica?

pewnie w chuj bardziej szkodliwy jest taki proceder?
Ostatnio zmieniony 21 października 2013 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 272 / 6 / 0
aPVP, krak dla ubogich %-D
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
Palenie alfy jest zdecydowanie ciekawsze niż wciąganie, sam spróbuj
jasna sprawa że fizycznie to na pewno najbardziej szkodliwa droga podania
zrób sobie taki maraton, buchy z folii lub żarówy 2-3 razy na godzinę i wyrobisz sobie opinię
Ostatnio zmieniony 21 października 2013 przez Dersu Uzala, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.