Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 355 / 0
Proponuje robić 500mcg na blotter. Nie widzę sensu katowac się bl i bezsennościa, gdy te same efekty są przy 500mcg co przy 1mg.
  • 3449 / 124 / 8
To chyba kurwa macie jakieś inne C-NBOMe %-D Ja ostatnio zjadłem 1,5 mg i żadnego bodyloadu ani bezsenności nie uświadczyłem, w dodatku nikt ze znajomych też się na to nie skarżył a wszyscy jedli po 1 mg. Mówisz o podaniu donosowym czy jak?
  • 149 / / 0
Jak opisałbyś działanie tego niebodyloadowego 25C?
  • 418 / / 0
500mcg nawet na nos, to mala dawka przy tej subtelnej substancji.
Ω
  • 3449 / 124 / 8
draem pisze:
Jak opisałbyś działanie tego niebodyloadowego 25C?
Już opisywałem poprzedniego tripa:
Czeslaw pisze:
Też tak gadałem, że 25C to taka "demo wersja", aż w końcu zjadłem 1,25 mg przedniego sortu i okazało się, że psychodela pełną gębą. Gdybym miał opisać działanie jednym określeniem, to byłoby to coś pomiędzy "prześlicznie", "zajebiście" i "miazga w chuj" :) Wielka euforia, zupa wizualna, kosmiczne oddziaływanie na zmysły słuchu i dotyku. Muzyka brzmi kapitalnie, synestezja jak po 2C-E, wielowymiarowe CEVy powodujące przeniesienie do innego świata natychmiast po zamknięciu oczu... A przede wszystkim erotyzm. Samo patrzenie na Moją Ukochaną wywoływało mi gęsią skórkę na całym ciele, najdrobniejszy dotyk odczuwałem jako pół orgazmu. Bardzo żałuję, że nie ze względu na set&settings nie było sposobności, byśmy zostali sami na dłuższą chwilę, bo działo by się... :) Bardzo zaskoczyło mnie to działanie, bo nie był to mój pierwszy raz z c-nbome, a mimo tego w najśmielszych snach nie przypuszczałem, że coś takiego jest możliwe z tą substancją. Daję jej bardzo wysoką ocenę i cofam to, co kiedyś pisałem - że to wersja demo psychodelika i nie jest warta uwagi. Bardzo mocno się pomyliłem %-D Jeśli ktoś za pierwszym razem się do niej nie przekonał, to polecam spróbować zwiększyć dawkę lub zmienić set&settings ;)
  • 827 / 3 / 0
A próbowałeś 25E-NBOMe? :) Bo mi z tej grupy (tzn. 25C/D/E/N) właśnie na E pasuje opis i póki co najlepiej wspominam. ;-)
Miej dystans
  • 3449 / 124 / 8
Nie próbowałem E-NBOMe, a sugerujesz, że mój opis działania pasuje do tej substancji?
  • 827 / 3 / 0
Kto wie, szukam racjonalnego wytłumaczenia w dość skrajnych opiniach na temat 25C-NBOMe. Mi opis pasuje. Naturalnie może to być zwykły efekt różnych reakcji / różnych tripów, ale tzw. "lewe sorty" mnie nie przekonywują. ;-)
Miej dystans
  • 266 / / 0
Na bl też sie nie skarżę, jadlem 1mg sortu Czesława i było wporządku, chociaz ta dawka dupy nie urywa i w moim wypadku moge to okreslic jako "wersję demo" fana rzecz jak ktos chce sprobowac psychodelika na pierwszy raz, a nie chce od razu na gleboką wode sie rzucać, wlasnie kolege na to namawiam.
ZA MOICH CZASÓW BYŁO LEPIEJ!!!!11!1!!!111oneoneone
  • 3449 / 124 / 8
@emerx
Prędzej jestem w stanie uwierzyć, że kiedyś coś innego było sprzedawane jako 25C, nawet we wszystkich polskich sklepach RC, niż że to co ja mam jest czymś innym ;) Ale myślę, że to po prostu kwestia osobnicza, i w dodatku sprawy różnych sortów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.