Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1615 / 28 / 0
Owszem, można.
  • 88 / 7 / 0
Jak jest z bufem w mixach z pentedronem? mam penta sporo więcej, dzis 1raz 50bufa i nie wiem czy klepło bo byłem na pencie, pent zajebisty sort, mokry, nie wysłali odrazu bo brakło towaru, widać jest jeszcze mokry;D bielutki chyba najlepszy jaki miałem ale nie wiem ile tego wale w kulkach z bufem, jutro spróbuje samego bufa jakiś żółtawy puder ile tego walnąć żeby stestować? jak jest jeśli chodzi o moc i wydajność w porównaniu z pentem i 3mmc?
  • 402 / 3 / 0
bufedron wymaga 3 krotnie większych dawek niż pent
Jednak wywołuje 2 razy mniejsze skutki uboczne przy każdej dawce :smile:
Kto co lubi, ja bufedron stawiam wyżej ( przy good sort obu )
wiewi2@bk.ru
  • 606 / 8 / 0
Co polecacie na regeneracje po bufie?

Miałem chujowy incydent po którym dochodzę do siebie do dzisiaj- dwie rozjebane nogi, torbiele z płynem a potem 5 dni chlania bez jedzenia, bufedron i 3 dni wracania do domu na trzeźwo, o jednej bułce dziennie (nie pytajcie, było ekstremalnie :D)

Morfologię mam ok, ale i tak czuję się jak rozjebany kuter rybacki. O jakie padania poprosić cyrulika? Serce oczywiście napierdala, ręce drętwieją, benzo muszę odstawić bo tym się raczej nie wyleczę a jedynie dobiję. Help ćpaki, chciałbym jeszcze kiedyś poćpać
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 983 / 16 / 0
Mydocalm forte i w chuj witamin.
Jak nie masz ochoty jeść to zalej 3/4 szklanki cukru zimną kranówą zamieszaj i szybko wypij (da sie na luzie, jest lekko slodkie).
Podejrzewam, że to szkodliwa metoda jebiąca trzustkę ale ćpanie z definicji jest szkodliwe.
  • 606 / 8 / 0
"Podejrzewam, że to szkodliwa metoda jebiąca trzustkę ale ćpanie z definicji jest szkodliwe."

Cytat dnia %-D

Dzięki za poradę. Mydocalmu nie mam, jem normalnie, ułożyłem dietę i suplementuję się multiwitem, chociaż podejrzewam że to gówno
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 4 / / 0
mam pytanie. ostatnio przyszla mi paczuszka, zkonsumowane 5g w 4 dni. snu praktycznie brak(2 drzemki po ~3h). praktycznie zerowa tolerka, 0,5g w lipcu wywachalem. po maratonie brak zejscia, w trakcie brak wiekszych cisnien. cpam z nudów. w miedzyczasie konie sie dorwaly do zapasow; "spidujace" domagały sie dokładki. jak obstawiacie, sklep wali w chuja czy bufedron zszedl na psy bo lepiej działał kiedys,1,5- 2 lata temu?
  • 606 / 8 / 0
chyba ktoś leci w chuja bo jadę 4 dzień, zostało 2g i zero psychoz, ciężkich odrealnień, jedynie dołek psychiczny. Dzisiaj koniec, bo teraz nie czuć nawet stymulacji
  • 1360 / 179 / 0
bufedron wszedl na liste substancji zakazanych i zostalzdelegalizowany w Polsce? Wie ktos cos nt. temat?
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 16 / / 0
Jest na liście substancji które mają być zdelegalizowane aczkolwiek na chwilę obecną można śmiało zamawiać bufa.

Jeśli chodzi o tą delegalizację to chyba troszkę o niej zapomnieli a przynajmniej ja, od dłuższego czasu nie słyszałem o niej żadnych nowych informacji :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.