Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Używam opium raz na tydzień , za niedługo się skończy a z makiwarą się nie bd miał jak bawić. Muszę mieć produkt do szybkiego użytku.
makiwary nigdy nie piłem raz tylko podałem stężoną p.r :D
Może i się pokuszę o zupkę , ile łyżek stołowych suszu dla osoby z niską tolerancją ? Przez to zmielenie straciłem rachubę i nie wybiorę np 15 makówek.
jeszcze mam jednego spota na świeże mleczko, ale już koniec chyba sezonu, u reszty opiowraczków tak samo :( ?
A mi z kolei ciężko powiedzieć ile potrzeba zmielonego suszu. Sam dużo makiwar nie waliłem, wcześniej cały czas leciałem na PST, a makiwara to właściwie to samo, z tą różnicą, że łatwiej ją wypić. Zazwyczaj używałem takich średnio rozdrobnionych makówek, liczonych na sztuki (zbierałem na bieżąco i nie chciało mi się czekać aż wyschną, żeby je zmielić "na drobny mak" :D choć zmielone pewnie lepsze ). Zresztą różne maki, mają różna zawartość morfiny. Zrób na początek z niewielkiej ilości suszu, wypij, poczekaj aż się rozkręci i w razie czego dorzucisz tyle ile trzeba. Potem już będziesz wiedział ile Ci tego trzeba.
Dziś może to wygotuję , jeśli tej smoły się nie bd dało wysuszyć w garnku to dam na słońce , albo zostaje aceton. Potem do jakiejś fiolki po lekach.
Tak wygląda mój maczek, wygląda jak jakiś chwast. Czy to normalne? I czy zdąży dojść? Ma 2 miesiące.
Na forum wstawiaj miniaturki, albo linki w przypadku dużych fot.
chciałbym sprobować kodeiny (w dużej dawce) i zastanawiam się czy to ma sens, po tym sezonie w moim wykonaniu
przez jakies 3tyg (jak nie 4tyg) codziennie szło opium (tydzień bez bezetu, reszta bezetowana) albo odpał ze słomy, następnie kuracja buprą(30mg w tydzień) i teraz od paru dni czysty
czy poklepie mnie jakoś sensownie(tak żeby to miało sen) powiedzmy 1200mg kodeiny? (albo najlepiej 900/1050) z pieprzem, hydro, mj, piwkiem,i co tylko w łapy wpadnie czy efekt i tak bedzie mizerny? wcześniej(tj. przed sezonem) klepało mnie w miare dobrze 600mg/750mg
Raczej bym spróbował miksu kodeiny z 90mg DXM, mi taka dawka ładnie podbija każde opio.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.