Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 984 / 6 / 0
@up: po prostu jesteście przećpani, chyba że ten nowy etkat jest taki trefny. setka już mocno wyjebywała kiedyś, tzw śniegu. na tolerancji zawyżacie dawki i macie przedawkowanie a nie "fazę", kurwa pół grama? jakem ćpun to bałbym się taką dawkę zajebać, zdarzało się ale niechcący. to jest jak pentedron ale dawkowanie 2x większe, tym się nie da upierdolić, tym można się przyspieszyć na euforiancie albo wziąć żeby nie zasnąć za kierownicą. Czysto dopaminowo-adrenalinowa używka, i tania jak barszcz. Satysfakcja, pobudzenie, itp. bez wyjebania i przyjemności samej w sobie, chyba że świerzak bierze :-)
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 2 razy.
głupio wyszło...
  • 2 / / 0
mam drobne problemy z sercem, ile mniej wiecej (tak wiem ze co osoba to inny organizm) mogl bym w miare bezpiecznie spozyc sniffem?
  • 869 / 15 / 0
F22 Raptor pisze:
Zauważyłem, że jak zjadłem ok. 250 mg, to nic nie zadziałało.
Musi istnieć jakaś dawka progowa w granicach 350-400 mg przynajmniej dla mnie, aby to pokazało moc. :)

coooooooooooo ?! omg :DDDD
ja po 400mg bym była mega zmęczona, miała cholerną depresję i nie była w stanie nic robić. nie wyobrażam sobie takiej dawki, mogę zapytać, ile ważysz? :)

na mnie już 100-150 mg działa. Bywało, że działało 80 :) mimo regularnego "ćpania" stymulantów :)

ale i tak najbardziej lubię pento!!!! :-D
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 357 / 3 / 0
100-150 oral na Ciebie działa?
(jesteś pewna że nie przeoczyłaś sposobu podania Kolegi?)
  • 869 / 15 / 0
stonedrider pisze:
100-150 oral na Ciebie działa?
(jesteś pewna że nie przeoczyłaś sposobu podania Kolegi?)
przeoczyłam. Mea culpa :rolleyes: sniff oczywiście.

dzięki za czujność ;)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 341 / 5 / 0
Ważę 70 kg - i owszem po 0.5 miałem taką banie jakbym zarzucił XTC, tyle że krócej :]
Ale to inna bania była - czuć było, że noradrenalina zalewa receptory. Jednak efekty bardzo podobne.

Nie wiem czemu potrzebuję takich dużych dawek; albo mam lewe ścierwo, albo zjebane enzymy (pewnie, to drugie, bo vendor sprawdzony) - może sniff'em, to mniejsza dawka starczy.
Ja biorę, to oralnie, bo nie mam ochoty nic wciągać i się spływem męczyć. Zresztą te igły jakoś odstraszają.

Pozostaję mi się cieszyć na zapas, że na mnie tak działa, bo tolerka w końcu i mnie dopadnie.
Polecam & Pozdrawiam
  • 984 / 6 / 0
zyzio7 pisze:
mam drobne problemy z sercem, ile mniej wiecej (tak wiem ze co osoba to inny organizm) mogl bym w miare bezpiecznie spozyc sniffem?

zero miligramów. chyba że chcesz się przekręcić.
głupio wyszło...
  • 122 / 3 / 0
Po ciągłym rozleniwianiu się Ethylonem i brefedronem, eth-cat zaskoczył mnie miłą stymulacją. Może mam dobry sort, ale 600mg donosowo zadziałało zbliżenie do 4MMC.
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 1 / 0
pffff 0.6g donosowo.... przeciez wchlania sie tylko MAX DO 300mg z tego co mi wiadomo wiecej i tak splywa do zoladka.
Uwaga! Użytkownik flashback2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 3 / 0
Żebym to ja wiedział wtedy, gdy waliłem gramowe mefowe kopce do nosa :-D

A eth-cat da się też zjeść? Jak różnica efektów?
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).