Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 652 / 3 / 0
Coś w rodzaju gęstej śliny bez koloru (może nieco żółci). Zazwyczaj zarzucam tak, by nie było czym jelit wypluwać.
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 334 / 6 / 0
Czy zyrtec ma szanse zatrzymac ewntualne wymioty (niestety czeste u mnie po aco) czy probowac skolowac aviomarin?
  • 222 / / 0
Moim zdaniem powstrzymywanie wymiotów nie ma żadnego sensu- Mimo że się zwymiotuje, to cała "wrzucona" ilość DXMu zwykle zdąży wejść do krwioobiegu, a przy okazji zmniejsza się do minimum DXMowy "kac".
  • 2466 / 15 / 0
Ja już przywykłem że nie żygają tylko początkujący.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 371 / 9 / 0
White_Power pisze:
Ja już przywykłem że nie żygają tylko początkujący.
to fakt, jestem początkującym i nawet mnie nie tyknęło na hefty ;D jeszcze szlugi paliłem jak sie ładowało i zero nudności %-D
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 312 / 1 / 0
B. Starzy userzy forum wręcz chwalili się spafaniem.
  • 238 / / 0
A czym to jest spowodowane, że początkujący nie rzygają, a ci bardziej zaawansowani tak?

Ja jakoś nigdy nie miałam z tym problemu, łykałam na raz te 15-25 tabsów (no w 2-4 garściach, bo na raz bym tyle nie przełknęła) pod rząd, zapijałam tym co było pod ręką i przez całą fazę i później nawet mnie brzuch nie bolał. Z reguły też paliłam dużo szlugów na tripie i nic. A raczej mam dość wrażliwy żołądek i często zdarzyło mi się zwracać jego zawartość po alko czy mj jak jeszcze nie miałam tego wyczucia, w którym momencie zrobić sobie przerwę.
życie jak las vegas parano
  • 2372 / 56 / 0
A czym to jest spowodowane, że początkujący nie rzygają, a ci bardziej zaawansowani tak?
Pierwszym haftowaniem (plus oczywiście negatywne czynniki) i niezapomnianymi z tym uczuciami, które potem podświadomie wracają.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 2466 / 15 / 0
Fakt faktem pierwszy raz rzygłem po deksie w miksie z dwoma browarami.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 438 / 3 / 0
Franiuu pisze:
Czy zyrtec ma szanse zatrzymac ewntualne wymioty (niestety czeste u mnie po aco) czy probowac skolowac aviomarin?
Ad. 1 Very wątpię.
Ad. 2 To już prędzej, ale avio to syf.
Moim zdaniem na takie dolegliwości hydroksyzyna rulez :)
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."