Hm... zastanawiam się od dłuższego czasu nad roztworem, bo tak: jak wody (kure...sko zimniej) 80-100 ml/300 to średnio, jak 150ml to lepiej.... fakt - waga, pusty żołądek robi swoje ale nie zawsze... uwielbiam swędzenie, Kocham, brakuje mi go... Nie wiem, za każdym razem robię tę samą ekstrakcję 300/80ml i jest coraz gorzej :/ (Tabulatura na proch, 3 filtratohusteczki, co ma cztery rogi)...
Co do DXM- u jest on bardziej psycho niż opio i dla mnie to się gryzie we mnie, nie łączy, podbija :/
Po dluzszej przerwie jak sie bierze to wtedy koda swędzi. Jak za tydzien to za często. Ja to robię tak:
1. tabletki do szklanki
2. zalewam bardzo ciepłą wodą
3. czekam aż się rozpuści
4. biore szklanke nr1 z rr antidolu + nalewam wodę do szklanki nr2 i wstawiam obie do zamrażalnika
5. 10-15min czekanie, w tym czasie biorę 2-3 chusteczki i moczę je
6. wkladam chustki do wysokiej głębokiej szklanki
7. wlewam rr antidolu -> czekam aż zleci
8. przelewam szklankę z łyżką i resztkami bialej papki ok 50ml lodowatej wody i zalewam tym 2 raz, mieszam papkę -> czekam aż zleci -> znowu zalewam ok 50ml lodowatej wody mieszając lekko papkę, tu juz dlugo nie czekam
9. skladam chusteczkę za końce i wyciskam powoli az zleci do ostatniej kropli.
Takim sposobem przez roztwór można patrzeć, a jednocześnie wyciągamy prawie wszystko kody.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
SIPPIN ON SOME SIZZURP
SIP
SIPPIN
09 stycznia 2021StanislawZoneLol pisze: Zjadłem 2 duże kapsułki pieprzu i 25 mg kwetiapiny. Po 30 min wypiłem lean z 3 dużych opakowań thio, łącznie 720mg kodeiny. Zobaczymy co pokaże, mam nadzieje ze będzie git mimo tego ze biorę duoksetyme.
Już któryś raz ten pieprz jadłem i szczerze nie zauważyłem różnicy, co do kwetiapiny to drugi raz i tez nie wiem czy coś dała. Co najwyżej zwiekszona sedacja. Dodam że byłem też po pregabalinie coś około 900 mg. Koło 22 wczoraj (5h po wypiciu) już byłem tak zmęczony że powieki mi sie same zamykały i miałem ogromne cevy i oevy. Po lekkim przymróżeniu oczu miałem halucynacje tak że widziałem dosłownie cały obraz inny.
Jeszcze mam do was takie pytanie. Ogólnie na codzień lekko mi sie trzęsą ręce ale wczoraj miałem takie drgawki że nie dało sie normalnie na telefonie pisać bo mi kciuki same w litery klikały, czy to kodeina tak obniżyła próg drgawkowy?
Rozpuszczam thiocodin zaawsse w wodzie i zawsze popijam pepsi/cola zero z puszki dochodzi te 2.5zl na tripa
A leana sobie też robiłem faktycznie jest fioletowy dzięki prometazynie ale hujnia mega sedacja i tyle no ale klonik też był wrzucany obowiązkowo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.