Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 447 / 50 / 0
21 maja 2020Bigaffe1990 pisze:
no i 3 chyba belya legtina, fajnie fajnie, akle to jzu nudne xD
sracka po bombkach
5 dni dochodzilem do siebie
nosek zakrwawiony juzktorych dzien z rzedu czuje samk tgo syfa xD
  • 3898 / 238 / 13
@DuchPL - nie ma zadnych magicznych sortow.. ten nie byl niczym innym niz inne tylko w TAMTYM CZASIE tak na ciebie dzialalo 3mmc;

Juz od ktorejs osoby slysze wlasnie o tym zjawisku ze po cpaniu brak zjazdu a kolejne dni to niesamowite samopoczucie, podwyzszony intelekt, otwartosc i poczucie szczescia;

To troche dak jak z ssri (mefedron jest takim sndri krotkodzialajacym , gwaltownym definiujac jego dzialanie) - z poczatku nie daja nic, dopiero po dluzszym czasie brania czujemy ze wrocili nam szczescie zycia;

Tu podejrzewam ze jest podobnie, czlowiek cpal miesiacami z jakas tam czestotliwoscia i regularnoscia i po czasue mozg zostal zestymulowany do innego rodzaju pracy, juz nie reagowal zjazdami, kompansowal w dol neuroprzekazniki podczas fazy a po fazie je uwalnial;

Tez cos takiego mialem - cpalem przez kilka miesiecy od piatku do wtorku a potem sroda czwartek przerwa i tak w kolko - zaliczylem ostry dol ale potem sie cos powili rzestawialo, i po jakims czasie zauwazylem wlasnie to zjawisko tego niesamowitego samopoczucia po odstawkach;

Kluczem bylo cpac regularnie i najwazniejsze - UNIKAC PRZEDAWKOWANIA - cpac max 200-250mg per kreska i nie powtarzac kresek zbyt czesto; stala dawka, nie wywolujaca psychoz i nie splukujaca z neuroprzekaznikow.

Z punktu widzenia mozgu kazde POWTARZALNE stymulowanie z okreslona czestotliwoscia wplywa na jego prace, mozna w ten sposob stymulowac lub hamowac jego prace dobierajac odpowiednio czestotliwosc i sile bodzca analogicznie jak dzieje sie to naprzyklad przy elektromagnetycznej stymulacji mozgu (z tym ze tutaj stymulujemy farmakologicznie);

Przedawkowania dlatego sa tak zle gdyz zamiast stmulowac dochodzi do INHIBICJI czyli efetku odwrotnego;

Po odstawieniu definitywnym ten stan utrzymywal sie miesiacami! Efekt antydepresyjny bardzo bardzo silny, to byl najlepsy okrez mojego zycia;

To nie chodzi o sort.. czlowiek jest bardzo skonplikowana maszyna i role odgrywa tu bardzo wiele czynnikow i kazda sytuacja jest niepowtarzalna.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 491 / 62 / 0
@Parathormon "to byl najlepsy okrez mojego zycia"

co się stało później? w sensie efekt wygasł sam z siebie, czy coś innego zadziałało?
  • 3898 / 238 / 13
Wrocilem do cpania :(

Potem zaczelo sie walenie IV no i wszystko zdechlo...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1895 / 426 / 4
21 maja 2020Parathormon pisze:

Z punktu widzenia mozgu kazde POWTARZALNE stymulowanie z okreslona czestotliwoscia wplywa na jego prace, mozna w ten sposob stymulowac lub hamowac jego prace dobierajac odpowiednio czestotliwosc i sile bodzca analogicznie jak dzieje sie to naprzyklad przy elektromagnetycznej stymulacji mozgu (z tym ze tutaj stymulujemy farmakologicznie);
Możliwe, że jest jak piszesz. Trafiłem na "moment" dostosowania się organizmu do tego cudnego wynalazku ludzkości w postaci 3MMC i mój strawiony wówczas mózg bardzo regularnymi dawkami i przerwami zareagował tak a nie inaczej... coś w tym jest.
DXM
  • 155 / 11 / 1
To działa jak ema, empatycznie, więc analogicznie do emy powinno się robić przerwy a nie chuj kurwa kryształ kozak kosior codziennie, no naprawdę nie dziwcie się że macie mózg poryty albo was nie klepie no ćpać trzeba odpowiedzialnie a nie że ciągi.
  • 3237 / 551 / 0
Bez sensu jest brać tak potężna dla mózgu substancje w nadmiernej częstotliwości. Robienie z siebie szczura to totalne marnotrastwo życia i jakości tych prochów. Jedyna magia to jak się bierze maksimum raz na rok. Mózg zdąży się zregenerować i zapomnieć, kierując się na normalne tory życia, zdrowe postrzeganie siebie i swoich wartości, a potem leci szczur i nagle takie bum "o kurwa" i nagle zaczynasz spoglądać na te swoje zdrowe tory myślenia przez okulary tego chemicznego rozpierdolu. Wtedy to ma sens i jest niesamowite bo jak inaczej uciekać codziennie od życia i zmieniać sobie mózg w jajecznice... rozumiem, że jest super faza i wgl ale te zwały i porycie to zdecydowana nadpłata tego zaciągniętego kredytu szczęścia które i tak jest wtedy bezsensowne %-D
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 131 / 10 / 0
Jakbym już odsatwił substancje na conajmniej rok to szkoda było by mi zjebac roku trzeźwości by znow sie nacpac, wolalbym odstawic na zawsze xd
a takto póki młody to latam :D
a 3MMC niedługo znów badane, ciekawe jak zrobi :D ostatni raz jakos w styczniu
  • 1040 / 150 / 0
3mmc najlepiej działa brane nie w ciągach oraz relatywni rzadko. Pod koniec mojej 'przygody' z emką brałem już do pół grama na jeden raz i niestety bywało, że zadziałało owszem, ale na granicy zespołu serotoninowego z zimnym potem na czole. Był to już rok 2014 i na szczęście się ogarnąłem.
  • 447 / 50 / 0
10 maja 2020Bigaffe1990 pisze:
mozna dostac jeszcze to na roznych www?bo wlasnie zamowilem od jakiegos vendorka cos co ma byc 3 mmc. bedzie czy nie ?:D
to jest 3 mmc, ale mieszane z jakims dziwadlem co znieczula pol ryja, zacny srocik sie trafil beleczka 80 mg robi az miło, a bombka 300mg zabija!
kurwa mac, dlaczego to znowu smakuje, oby zamkneli ten sklep!
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.