02 grudnia 2022serotoninowy pisze: Poproszę o jakiś link do badań. Beka.
Nie od dziś wiadomo, że bliżej nieokreślonego pochodzenia piguły wywołują marskość wątroby, jeden taki delikwent już na tym forum był.
i wgl pomylilem tematy prosze o przenoszenie do tego o tabletkach
Dorzutke jak chcesz to zrob sobie po 3-4h optymalnie i najlepiej tylko jedna . Staraj sie nie pic alko bo zepsujesz faze i bedziesz sie czuc zdecydowanie gorzej dzien po
O jakich ilościach mowa? Ja niestety nie znam umiaru, więc łatwiej niż solo wkradła się odcinka, ale dawki do dobowej pregi nie powinny narobić ambarasu. Na moją odpowiedzialność
W żaden sposób nie zaszkodzi, wręcz bym rzekła, że pregabalina dodaje kurażu i śmielej się wrzuca różne specyfiki. Będzie si
1. pregabalina to świetny podkład pod każdy drag w sumie, nawet pod taki jak DXM xd
2. już z kilka razy kupowałem z ulicy "piguły" i rzeczywiście samo dziadostwo, od razu czuć, że gównoketony, katynony i inne dopalaczowe skurwysyństwa
no, ale dla zjebanego umysłowo dilera "piguła to piguła" i skupują gdzieś to hurtem i trują ludzi tym hujostwem, w dzisiejszych czasach patrze że trzeba mieć zajebiste kontakty w naszym kraju
mam porównanie jeśli chodzi o rynek dragów na Zachodzie i w porównaniu z tym co jest u nas to jest niebo a ziemia, no ale nie ma co sie dziwić jak taka zjebana polityka narkotykowa i chore rządy to sie łotry uciekają do najtańszych i najprostszych sposobów - zamówić duposracza z Holki i byle mocno klepało na wejściu xd
ostatnie 2 lata żarłem zbyt często emke (holenderskie pixy i czasem kryształki, ale głównie to pierwsze) i mam wrażenie, że jestem totalnie wyprany z serotoniny, a ostatni raz jak brałem 3 msc temu standardową dla mnie dawke to nie dość, że przez większość czasu działania klepało słabo to jeszcze krótko, jedynie wejście było mocne, ale trwało maksymalnie pół godziny a potem to już tylko stymulacja i lekki zjazd
na 100% mam niedobór serotoniny, nawet jak zarzuce antydepresanta to jest wyraźna poprawa, ale moje pytanie jest takie czy kupno 5HTP ma sens na obudowe serotoniny po tych całych zabawach z MDMA?
mam teraz nauczke, żeby nie brać już kilka razy w miesiącu czy co gorsza co weekend, faktycznie trzeba uszanować te zasade, że właściwie powinno sie raz na jakiś czas od wielkiego dzwona bawić z emką, a nie takie wpierdalanie jej jak włada
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.