Ogólnie bardzo słabo klepią i spalenie lufki wchodzi tak średnio, ale jak się nabije do bonga to od razu inaczej. Klepie z niesamowitym pobudzeniem i ciężko się tym uśpić, przez to ciągle jest ochota na dopalanie. Hit czy kit? Nie wiem co o tym myśleć. Chyba szkoda kasy.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Mocne sativy to co innego, one potrafią pokazać pazur.
Niestety brak pełnej satysfakcji z upalenia.
Większe miałem problemy z zaśnięciem niż bez o.O
Słabo, idę to wy(jebać)palić do końca
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
09 lutego 2019pomasujplecki pisze: Ciekawe są takie lekkie sorty co mocno pobudzają, nie ma opcji na żadne złe myśli, czy zamulanie.
Ogólnie bardzo słabo klepią i spalenie lufki wchodzi tak średnio, ale jak się nabije do bonga to od razu inaczej. Klepie z niesamowitym pobudzeniem i ciężko się tym uśpić, przez to ciągle jest ochota na dopalanie. Hit czy kit? Nie wiem co o tym myśleć. Chyba szkoda kasy.
Nie ważne czy sativa czy indica.
Z innej beczki. Przyjąłem około 16:10 2 mg alprazolamu i o której będę mógł zapalić, żeby alpra już tak nie osłabiała działania mj? Działa dość krótko ale 2 mg to dużo więc pytam. Lubię mix alpry z
Odpuścić dzisiaj mj czy około 21 t1/2 alpry już będzie lajtowy?
09 lutego 2019ZieloonyWidmo pisze: O cholera zajebałem 1 raz w życiu wiadro i tak mnie ujebało że masakra :D Lepiej niż z mango.
09 lutego 2019cosmo6 pisze:Kurwa jeszcze nie spotkałem zawodnika który nie napierdalał wiaderka hhaha :D spoko kurwa zaraz dwa wiaderka lecą09 lutego 2019ZieloonyWidmo pisze: O cholera zajebałem 1 raz w życiu wiadro i tak mnie ujebało że masakra :D Lepiej niż z mango.![]()
Tylko strasznie tyra płuca masakra.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.