Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 867 / 253 / 0
"(Loperamid) wykazuje ok. 40–50-krotnie silniejsze właściwości przeciwbiegunkowe niż morfina" o cholera, a ja do tej pory nawet nie wiedziałam, że istnieją opioidy pozbawione działania przeciwbólowego :uwaga:
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 867 / 253 / 0
28 grudnia 2020Dante1978 pisze:
28 grudnia 2020adverse pisze:
To jakiś preparat złożony? Skąd to wziąłeś jeśli mogę zapytać?
Witam. Nie, to sa dwa rozne preparaty w oddzielnych buteleczkacj po 10ml. opium LM 18 Dilution 10 ml i Codeinum PHOSPHORICUM LM 4 Dilution 10 ml. Obydwa produkty apteczne. Nie mam zadnycj info. o tych lekach, czekam az przyjda zeby dorwac w lapy opis leku. Jak ktos cos o tych produtach wie, to nich podzieli sie informacja. Pozdrawiam.
Z tego co widzę, to jakieś niemieckie leki. Ciekawe
  • 1223 / 487 / 0
29 grudnia 2020Arabella841 pisze:
"(Loperamid) wykazuje ok. 40–50-krotnie silniejsze właściwości przeciwbiegunkowe niż morfina" o cholera, a ja do tej pory nawet nie wiedziałam, że istnieją opioidy pozbawione działania przeciwbólowego :uwaga:
loparemid jako jedyny bodajże opioid nie przekracza tkz. bariery krew-mózg dlatego nie jest psychoaktywny.
  • 1223 / 487 / 0
29 grudnia 2020Aldrej pisze:
@Niepomalowanymotor

Nie ma nic innego.
oczywiście że jest, nurofen plus, ale nie jest tańszy od antidolu
  • 867 / 253 / 0
no właśnie Igiełka, sęk pytania leżał chyba w tym, że miał to być tańszy preparat :* nurofen u mnie wychodzi minimum kilka złotych drożej, przy więcej niż jednym opakowaniu to już w ogóle się nie opłaca o ile ktoś nie śpi na $$$
  • 1223 / 487 / 0
@Arabella841 no u mnie też jest droższy, kupuję już tylko antidol.
  • 867 / 253 / 0
u mnie antidol około 12-14 zł a nurofen ponad 18 :trucizna:
  • 69 / 14 / 0
ja płacę u siebie za Antidol najtaniej 14.99 :0
Ech, jak zaczynałam z kodą był po 10.90 :(
  • 867 / 253 / 0
28 grudnia 2020ecsty pisze:
22 grudnia 2020Arabella841 pisze:
21 grudnia 2020Swiezzy pisze:

Raczej nie, mi nawet apetyt rośnie i smaków nabieram na większe porcje żarcia %-D
Również, mam po kodzie gastro jak po jaraniu.
Ja natomiast nie mam w ogóle apetytu po kodeinie. Co do przełykania, tez zauważam, ze trudno mi cokolwiek przełknąć.
Niekiedy obżarstwo po kodeinie może pewnie wynikać też z tego, że wiele osób przyjmuje ją na pusty żołądek, aby wzmocnić działanie. A po zejściu przychodzi ochota na wszystkie posiłki, które się wcześniej pominęło...
  • 1305 / 162 / 0
Wiecie co pierdole zamówiłem sobie mst po co jebać się z aptekami i krzyeymi ryjami pan farmscsutek
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.