Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
"No a ja to wczoraj zrobiłem japom 3, słabo robi"
Oczywiście odnoszę to do skutecznosci przerabiania plastrów przez laików... na co oczywiście wygom będzie się serce krajac;D
No tak po co się męczyć z przewożeniem 500g smoły w dupie araba jak można zrobic 5g fentanylu na miejscu i tyle samo zarobic ;D Czekam na znaczki z fentanylem jako produkt dilerski... Qrwa ale by to w gimnazjum schodziło tylko takich co na kodeinie jadą 3ba by łapac ;D idealny dystans przeskoku. Tylko jak tu się jako chemik nie wjebac... 2 na forum obu wjebanych hmmmm....
Ps. w tym poście jest dużo ironi jakby ktos nie załapał...
nie od kleju tylko pierwsze objawy absty hahahahah
Ja właśnie bym tak o tym rozkminiał po kilku dniach z F :diabolic:
-od kleju ;-)
A co do czestotliwosci tego rzucia to jak zaczynam to rzuc to kawalek za kawalkiem leci az sie skonczy i trwa to 2-5 dni non stop, no jedynie w nocy jest przerwa :D Z reguly staram sie 2 dni nie przekraczac :D
Z powyższych względów-zawsze już bede przyjmował go dożylnie-nawet lekkie wejscie czuć.No i żadnego przerazliwego smaku-no i dawka to 1/3dawki doustnej ;-)
@browar-wal w kabel
F zaczyna wtedy działać dużo szybciej-a smaku właściwie nie czuć-spoko metoda dużo krócej F trzeba trzymać w paszczy bez przełykania śliny.O tym patencie pisał bodaj oxan w trym wątku-od siebie moge dodać tylko tyle że byłem zaskoczony różnicą-naprawde tak jest dużo lepiej i szybciej (co dla mnie est ważne-bo40minutowe tzymanie plastra i nie-przełykanie śliny to mordęga)a taki ekstrakcik po20minutach już jest w pełni "załadowany"-zresztą i tak już nie bede tak robił(chyba że po sprzet mi się nie bedzie chciało iść-nocą
edit// albo innej? Jkaiejkolwiek?
Hurra, diese Welt geht unter
Nic takiego mi się nie przydarzyło nigdy(naszczęście) i nikomu kogo znam i używa F,No i w tym wątku tez chyba nikt nic o tym nie wspominał.
Może po prostu się ujawniła padaka-często bywa tak że ludzie mają pierwsze ataki padaczki puzno-mając już swoje lata-okazuje się że są chorzy <_<
jacok pisze: hej, można od fentanylu dostać padaki, takiej jak po tramalu?
edit// albo innej? Jkaiejkolwiek?
Prędzej spodziewałbym się takich atrakcji na skręcie.
Czyżby komuś przydarzyła się taka przygoda?
W razie nadmiernych wątpliwości zawsze można dorzucić benzo ;).
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.