03 sierpnia 2019kalafior91 pisze:
1-4 meta 20 mg
5-8 meta 25 mg
Nie chcę od razu brać dużych dawek tylko zobaczyć jak reaguję na koks. Czytam, że meta w takich dawkach nie jest złym pomysłem i można lekko przedłużyć cykl jeśli jest progresja dawek. Lepsze to dla flaków i hormonów niz:
1-6 meta 30 mg ed
Analizowałem jeszcze taki cykl
1-6 prop 50mg e2d
7-12 prop 75 mg e2d
plus hCG połowie i na odblok plus clomid, ale ponoć takie dawki propa tylko blokują produkcję własnego testa i ni chuj a ma to się do cyklu SAA. Coś więcej?
Gonadotropinę możesz dodać, ale obowiązku nie ma. (ale gdybyś chciał kontynuować ponad te 12 tygodni to już koniecznie dodaj). Czy 50mg propa wystarczy, to zależy od tego ile ważysz i czego oczekujesz. Jak masz 100kg to będzie za mało:) Jak 65kg to spokojnie wystarczy. Tak czy siak możesz podbić do 100mg eod (ale nie ma obowiązku, bo znam gościa do na propie 50mg eod zrobił doskonałe mięso (ale dietę miał kompleksową, do tego ćwiczył z trenerem prywatnym, który go konkretnie przypilnował i na koniec mógł dziennie spać po 9-10h co skutkowało wzorową regeneracją).
odblok na klomidzie może być.
Tak, ale o jaja trzeba dbać. Na wrzesień polecę tak jak napisałem, ale:
1-6 prop 50mg e2d
7-12 prop 75 mg e2d
6-7 hCG 4x 1250 j.m e3d
Odblok: 2 dni po ostanim strzale z propa hCG 4x 1250 j.m e3d. Na drugi dzień clomid 50mg przed 14 dni. Tydzień przed końcem propa mono 20g dziennie, i cykl na kreatynie plus TT
Badania tydzień przed, w połowie(jest sens?) i po odbloku...
Ma to sens?
1. Przed cyklem
2. Po 14 dniach celem sprawdzenia poziomu no i wątróbki
3. 5 dni po ostatnim klomidzie.
4. Dodatkowo jeżeli będą problemy natury jelitowej bądź żołądkowej.
a Twoje zdanie na temat cypio na pierwszy kontakt z SAA?
1-16 cypio 250mg e5d
03 sierpnia 2019DexPL pisze:
Trafił ci się kiedyś chujowy prop? Ja w życiu nie widziałem wyjebki i nie znam osoby którą by na taką trafiła w przypadku krótkiego testa. Oczywiście boldenony, deki itd mogą być wyjebane, lub częściej zastąpione zwykłym teściem, ale żeby teścia żenić?
Nie lądowali u ciebie koksiarze parę lat temu z takimi zatruciami metalami ciężkimi?
Undery jakby nie było nie są pewne i zawsze jest ryzyko. Tak samo dużo miksów, które miały mieć taki sam skład jak omka miały w realu propa+enana. Ktoś tam sobie fajnie to rozkminił, taniej wychodzi, niby czasy półtrwania długi i krótki, ale patrząc po kinetyce obu środków jak się na siebie nakładają tragedia. Za to skład omnadrenu jest bardzo dobrze przemyślany.
Co do mety... Jeżeli jest to prawdziwa meta, to już 20mg dla świeżaka mało zadowalające efekty.Przyczyny bym szukał w chujowym preparacie.
Natomiast, czy meta jest dobra, czy nie czuć po kichach bardzo szybko.Większość użytkowników ma nudności, problemy z łaknieniem, zgagę i inne perturbacje żołądkowo-jelitowe
Ja osobiście od 7 lat mety nie tykałem. Ostatni cykl z udziałem mety to bylo 25mg dziennie przez 4 tygodnie(chyba bez 2 dni) jako kickstarter do cypio, deki i boldka
Nigdy również nie spotkałem się ani nawet nie słyszałem o w ogóle nie działającej necie, jedynie znalazłem gdzieś kiedyś jeden wpis na jakimś forum, nie twierdze że tak nie było ale mało wiarygodne źródło informacji tymbardziej że roi się w takich miejscach sporo handlarzy zachwalających swój towar nawet jak jest hujowy i pogrążając inne firmy.
Jak dla mnie meta jeden z lepszych środków, bardzo lekceważona i niedoceniana, również często stosowana bez głowy.
Ten środek zalicza się do tych dobrego samopoczucia, świetnie wpływa na stawy i jest jednym z mocniejszych anaboli o czym często się zapomina. Żeby czerpać profity z mety wystarczy dodać do cyklu nawet głupie 10mg. Nie mówię tu o mega przyrostach ale coś tam na + na pewno będzie, chodzi mi bardziej o stawy, jeśli ktoś nie może orali zawsze można zastosować wersję iniekcyjną.
Tamten cykl wyglądał mniej więcej tak:
wejście z mostu susta e7d 200mg
Cypek 1-16 e7d 500mg
Deka 1-24 -e7d 400mg
Boldek 1-24 - e7d 400mg
Enan 16-26 e7d 600mg
to było w okresie wrzesień- marzec
następnie było 6 tygodni mostu na suscie e7d 200mg
Potem od maja była redukcja
prop 1-9 75mg ed
tren ace 1-8 75ed
npp 1-8 100mg eod
masteron 3-9 100mg eod
Aha dieta redukcyjna na CKD
W czerwcu była mega sylwetka.
Tylko koszt...Ponad 7K na same soki. Nie licząc diety supli itd.
Osobiście nie przepadam za deką, wiadomo że pozwala wspiąć się masowo o szczebel wyżej niż na samym teściu, ale rypie hormony do tego z autopsji i obserwacji uważam, że najbardziej zalewający środek smalcem jeśli się pozwoli na trochę większe odstępstwa od diety. W zamian na masę wole tren, co prawda na wadze tak kilogramy nie skaczą do góry jak na dece, ale jeśli chodzi o rozbudowę samego mięśnia wygrywa no i nie zalewa, a dodając do niego oral dopiero rozwija skrzydła.
Tak czy inaczej ogólnie grubo poleciałeś z cyklem, ciekaw jestem czy forma adekwatna do ilości zastosowanych środków. Osobiście już jakiś czas temu dałem sobie spokój ze sportami sylwetkowymi, tak czy inaczej za jakiś czas myślę wrócić na siłownię jak rozwiążę problemy zdrowotne ale po za test i mete nie mam zamiaru wykraczać, no może jeszcze jakiś androgen może master i to max. Dawki raczej też będą skromne, jakiejś konkret formy nie mam zamiaru robić. Zbudować trochę mięśnia, wzmocnić siłę, stawy i tyle wystarczy, nie chce mi się pierdzielić z hormonami czy dietą. 15% bf mi wystarczy i spokojnie tyle utrzymam z dietą na luzie
7k na soki no to ladnie ... sporo musialotego byc naprawde .. ale czego sie nie zrobi dla dobrej sylwetki ...
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. Unikaj też długich, niepotrzebnych cytatów, zmniejsza to czytelność posta. taurinnn
To był czas kiedy byłem on cały czas. Szły na zmianę cykle masowe/redukcyjne i mosty pomiędzy nimi (najczęściej wczesną wiosną i latem kiedy jest za gorąco na przerzucanie żelastwa).
7k na 10 miesięcy to dużo? No może nie mało, ale nie była to kwota która niszczyła budżet domowy. Na dietę i suple wydawałem więcej, bo przy 114kg na masie jadałem ok 5500-6200kcal.Jako, że nie potrafiłem tyle zjeść węgli (mięso jakoś wchodziło) to musiałem bulkami, gainierami i carbo uzupełniać.
Forma szczytowa na masie to 118kg (przy 17bf) i 104 na redukcji przy 8.8%). Oczywiście wzrost 194 więc wyglądało to rozsądnie. Ja nigdy nie miałem problemów z nalewaniem. Mogłem cheatday robić 3x w tygodniu i ani retencji, ani wody, ani fatu nie łapałem. Ale jeżeli obniżyłem kaloryczność, to szybko, wręcz bardzo szybko chudłem. Generalnie typowy mezow tej chwili. Mimo, ze nie ćwiczę teraz prawie wogóle, to ważę 98kg przy 15bf. Taka sylwetka mi pasuje i nie mam spadków, czy utraty mięśnia.
Co do zatruć metalami ciężkimi, to ostatni raz koksa na zatruciu widziałem bodajże w 2014 roku. Z tym, że gość potem jak sam mówił walił wszystko co kumple mieli nowego (byle działało) i się doigrał. Zatruł się kobaltem. Dodatkowo jakieś 2 lata temu kumpel wspominał o kims jeszcze zatrutym, ale to mogła być pogłoska (nie jestem w stanie potwierdzić tego u nikogo). Dość głośna była w moim środowisku sprawa zatrucia żołnierzy na misji w Afganie, gdzie walili irański tren i wszyscy mieli problemy z wątrobą i nerkami. Po tym zajściu wojo zaczęło sprawdzać czy żołnierze nie walą sterydów.
PS. Poznałem gościa, co wydawał 35k rocznie na soki. Ale to zawodowiec. Sylwetkę i waskularyzację na zawody robił wspaniałą.
PS2. Ja zamiast mety zawsze wolałem ture. Nigdy po niej nie miałem problemów, a po mecie się zdarzały.
04 sierpnia 2019TMq pisze: Trafiały się hujowe teście, poważnie. Takie, które w ogóle nie działały np bioniche pharma pimpowana na sfd z wiadomych powodów. Do tego jeszcze pewnego czasu była jazda z pewną firmą, po której ludzie lądowali w szpitalu na skutek zatrucia metalami ciężkimi, nazwy nie chcę zbytnio podawać bo było to dawno temu, po za tym chodzą conajmniej 3 różne wersje tej firmy (podróby undera), teraz środki mają może nie pierwszej klasy ale działają.
Nie lądowali u ciebie koksiarze parę lat temu z takimi zatruciami metalami ciężkimi?
Kolejna sprawa to kwestia wyjebek, wszędzie zarówno popularni koksiarze na YT tak jak i na forum SFD krzyczą że generalnie to wszystkie środki poza paroma firmami to gówno albo wszędzie sprzedają podróby.
To bardzo kurwa ciekawe, bo kupowałem u wielu firm sprzedających towar w niskiej ale rozsądnej cenie i nigdy nie nadziałem się na wyjebkę, nawet zdarzyło mi się kupować od Polskiej firmy i też sprzedali mi dobry towar. Ale legendy głoszą że najlepsze sterydy to te apteczne albo od firm takich z wyjebaną ceną jak np Shree Venkatesh, osobiście nie mogę się doczekać aż przetestuje środki tej firmy i zobaczę czy jedyne czym się różnią od innych firm to wyższa cena, czy też nie.
Zgadzam się tez, że kupowanie mixaa za 80zł to proszenie się o problemy (no chyba że od producenta bezpośrednio, bez pośredników. Tak to jeszcze może być.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/0/0842c8bc-2d5a-4390-be7c-71410960419b/blackout.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250917%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250917T005902Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=812a9dc3725aff9c4834bdf80d828711d48ad7449fd559ce0e642f7b47ec0b23)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/weedtravelbyair.jpg)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/takeshi_niinami.jpg)
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne
Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/133-212908.jpg)
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek
Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/wolnekonopiemjalko.png)
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.