Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 2717 / 515 / 0
Oczy miałem rzadko czerwone, za to źrenice zawsze rozjebane.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 291 / 2 / 0
Jak długo AM utrzymuje się we krwi?
  • 992 / 17 / 0
płodny92 , niestety nie znajdę na poczekaniu źródła tej informacji, ale kiedyś przy ciągu szukałem, i było to bodajże coś ponad 4-5 dni.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 2372 / 57 / 0
Co do oczu - lekko rozszerzone i lekko podpuchnięte. Nic więcej.
Ale jak tak dziwnie mam.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 291 / 2 / 0
Raczej chodzi mi o to czy przy normalnych badaniach krwi coś tam wyjdzie ale pewnie by trzeba było jakieś specjalne badania zrobić.. ale dzięki Grentoo za odp.
  • 992 / 17 / 0
Hmm. Na badaniach nie będzie żadnej różnicy jeśli chodzi o morfologie, chyba że nawalasz w ciągach. Możliwe że w tedy mogło by się coś pojawić. No i pewnie cukier troszkę niższy. testy na obecność substancji odurzających nie powinny nic wykazać. Profesjonalne w laboratorium, bo te testy na mocz to jakiś absurd, wychodzą straszne głupoty. To chyba największa zaleta tego całego rynku RC, nic a nic nie wychodzi na testach. Prawie nic. Bo mogę się mylić.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 291 / 2 / 0
Nie,właśnie nie wale w ciągach. Zapaliłem ostatnio 2 razy i tyle.
  • 214 / 1 / 0
Grentoo pisze:
Hmm. Na badaniach nie będzie żadnej różnicy jeśli chodzi o morfologie, chyba że nawalasz w ciągach. Możliwe że w tedy mogło by się coś pojawić. No i pewnie cukier troszkę niższy. testy na obecność substancji odurzających nie powinny nic wykazać. Profesjonalne w laboratorium, bo te testy na mocz to jakiś absurd, wychodzą straszne głupoty. To chyba największa zaleta tego całego rynku RC, nic a nic nie wychodzi na testach. Prawie nic. Bo mogę się mylić.

Po niektórych stimsach z grupy x-fma czytałem iż wykryto u niektórych obecność amfetaminy po testach na dragi.
Czy ogólnie po kanna nie pokaże "pozytywnego" przy badaniu na MJ?
Trzeba kiedyś kupić jakiś drag test z apteki i zobaczyć %-D
  • 6247 / 446 / 12
THC jest kompletnie odmienną strukturą od AM-2201 - szansa nikła, ale zawsze jakiś tam fałszywy pozytyw może wyskoczyć. Gorzej z testami na JWH-018, bo tu faktycznie analogia amfetaminy-fluoroamfetaminy ma spore szanse zadziałać i dać czysty (choć wciąż fałszywy) pozytyw.

Nie słyszałem jeszcze o testach na JWH-018. Na spektometrii masowej (analiza chemiczna dużego kalibru) JWH-018 zostanie odróżnione od AM-2201, nie wiem jak z chromatografią gazową.
„Hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 992 / 17 / 0
Zdaje sobie sprawę, że niektóre substancje RC mogą wyjść. Ale to można w końcu wklepać w googlach, poszperać na forach, erowidach, znaleźć szlagi metaboliczne... Myślę, że większe ryzyko jest jak najemy się maku, weźmiemy jedną tabletkę thiocodinu i nam wyskoczy na teście, żeśmy opiatowcy. Po chyba pseudoefedrynie (acatar) wyskoczy coś ala amfetamina. Bez specjalistycznych testów (czyli drogich) nic nie wyjdzie po AM-2201. Chyba surveilled zna się na tym najlepiej.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.