Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Ale jak tak dziwnie mam.
Grentoo pisze:Hmm. Na badaniach nie będzie żadnej różnicy jeśli chodzi o morfologie, chyba że nawalasz w ciągach. Możliwe że w tedy mogło by się coś pojawić. No i pewnie cukier troszkę niższy. testy na obecność substancji odurzających nie powinny nic wykazać. Profesjonalne w laboratorium, bo te testy na mocz to jakiś absurd, wychodzą straszne głupoty. To chyba największa zaleta tego całego rynku RC, nic a nic nie wychodzi na testach. Prawie nic. Bo mogę się mylić.
Po niektórych stimsach z grupy x-fma czytałem iż wykryto u niektórych obecność amfetaminy po testach na dragi.
Czy ogólnie po kanna nie pokaże "pozytywnego" przy badaniu na MJ?
Trzeba kiedyś kupić jakiś drag test z apteki i zobaczyć
Nie słyszałem jeszcze o testach na JWH-018. Na spektometrii masowej (analiza chemiczna dużego kalibru) JWH-018 zostanie odróżnione od AM-2201, nie wiem jak z chromatografią gazową.
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.