Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 6 / 1 / 0
Piękne zbiory. Tak szybko odrastają nowe owocniki, czy to nowe miejsca?
  • 9 / 1 / 0
Uresyo - chłopie jak ja bym chciał znaleźć chociaż 1/3 co ty znalazłeś XD naprawdę, mocno wierzę, że po tych deszczach pierwsze poszukiwania przyniosą jakieś ciekawe rezultaty. Gratuluję raz jeszcze :)
  • 334 / 43 / 0
No zacne zbiory, gratulacje :) właśnie takie ilości wtedy zbierałem, jak kończyłem zbierać to dlatego, że mi się już nie chciało szukać a raczej schylać :)
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 42 / 0
Dzień 3 . 279 szt.
Ktoś pytał czy nowe miejsca. Nie , to jedna miejscowka złożona z 8 mniejszych polanek większość z jednej z nich dopiero dzisiaj zaczęły wzrastać na innych.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3 / / 0
Spotkałeś się kiedyś z jakimiś patrolami? Chodzi mi o to czy ktoś zwraca uwagę na chodzących po łąkach ludzi pod koniec września? Ewentualnie spotkałeś jakiś patrol?
  • 25 / 42 / 0
Jak do tej pory nic takiego
  • 29 / / 0
15 września 2021dzekson123 pisze:
Tatry ewentualnie Bieszczady oraz Karkonosze także dają radę :) w swoich okolicach rozejrzyj się jeszcze w październiku, bo możesz mieć je bliżej niż myślisz :)
Jak je najlepiej szukac? Z tego co wiem to najlepiej laki gdzie jest jakas krowa, kolo rzeczki. Chodze I szukam zielono-zolte jeze ale jeszcze nic nie mam. Ktore z wymienionych miejsc jest najbardzie owocne?
  • 1 / / 0
19 września 2021Iskaaa_ pisze:
Spotkałeś się kiedyś z jakimiś patrolami? Chodzi mi o to czy ktoś zwraca uwagę na chodzących po łąkach ludzi pod koniec września? Ewentualnie spotkałeś jakiś patrol?
rok temu mnie rolnicy pytali czego szukam na ich polu, powiedziałem że korzystam z przyrody póki rząd nas wszystkich nie zamknął, przytaknęli i potem już nie przeszkadzali jak chodziłem po okolicy xd
  • 1 / 1 / 0
17 września 2021Nys3th pisze:
Witam,
Cieszę się z powstania owego tematu, sam również nie mogę się już doczekać pełni wrażeń w obecnym sezonie 😁 Wybieram się na łąki po tych weekendowych deszczach i mam nadzieję, że uda się coś tam znaleźć. Zdam raport po weekendzie. Świętokrzyskie pozdrawia ✌️🍄🍁
Hej, ja tez ze Świetokrzyskiego. Byłem szukac łysiczek po tych ulewach ale nic. Moze jakies wspolne polowanie? :)

pozdrawiam
  • 9 / 1 / 0
No właśnie dzisiaj byłem i niestety również z mizernym skutkiem ale to pewnie dlatego, ze po prostu nie wiem jeszcze gdzie szukać. Jutro powtórka :) A polaczenie sil nie brzmi głupio :D
Zablokowany
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).