DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
No to czyli ze kop byl mocniejszy :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
no to ide po lyzke
a z filtrem chcialem na impreze papieroski psikusy
dobze przypierdole w instalacje i moze jakiego trip nota wynoduje
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Papieroski psikusy z pcp lepsze by byly. Albo z benzyna/plastikiem.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
trydzyk pisze:
humite pisze:
Jak zrobisz sól to można podać im/iv. Wg opisów domięśniowo nie zwiększa jakoś strasznie efektywności i nie daje tak szybkiego i gwałtownego wejścia jak palenie. IV nie widziałem za dużo opisów, Shulgin przy 30mg pisze że kop był mocniejszy niż przy paleniu, ale z mniejszą euforią.
Najwyraźniej nie czytałeś "DMT - Spirit Molecule" Strassmana. Tam iv podawał DMT HCl ludziom, którzy wcześniej eksperymentowali z paleniem. Wszyscy z nich powiedzieli, że nie byli przygotowani i nie spodziewali się tego, co ich spotkało.
A ja gdzieś napisałem że podanie iv jest mało efektywne? Takie zdanie ludzie mają o podaniu im, o iv czytałem że jest to nieziemski kop, tylko samo działanie jest inne niż np w przypadku palenia, ale to chyba oczywiste że w zależności jak zaaplikujemy daną substancję do swojego organizmu otrzymamy trochę inne wrażenia.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Po jakim czasie od zjedzenia Moklowyrzutnika wypic Cole z DMT? :-)

I która poniższa fajka okaże się lepsza do waporyzacji?
[ external image ]
[ external image ]
Czy grubsze szkło jest lepsze i dzięki temu trudniej będzie przepalić materiał?
Ostatnio zmieniony 16 maja 2009 przez gringo, łącznie zmieniany 1 raz.
לאכול חומצה!
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
http://bongoz.pl/produkt-1062-fajeczka_szklana.html
Tu masz fajeczke do DMT tanio , wiem ze sie swietnie sprawuje
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Ludzie jedzą moklobemid jakieś 30m do 1h przed podaniem tryptaminy. Myślę że czas około 1h jest optymalny. Nie wiem jak te fajki bo nie testowałem, ja paliłem z własnoręcznie przerobionej żarówki gdzie sypałem staf na siteczko do fajki (bez tego po chwili cała dawka rozleje się po ściankach i ciężko będzie to szybko i sprawnie spalić) ale jakoś nie udało mi się uzyskać za dobrych efektów. Pokombinuj w końcu się uda :)
  • 1238 / 27 / 0
kapo, przecie ta na niebieskim tle identyczna jest :cheesy:

humite, jak zwykle wyczerpująca odpowiedź :-D Dzięki, coś się pokombinuje rzecz jasna :gun:
Ostatnio zmieniony 16 maja 2009 przez gringo, łącznie zmieniany 1 raz.
לאכול חומצה!
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Wiem ze taka sama ale CI znalazlem
Nawet tego nie doceniasz no wiesz co :(
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
hehe %-D
No Ty też mi zawsze szybko odpowiadasz, misiek:*

:P
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.