Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2534 / 597 / 0
28 marca 2024DelicSajko pisze:
Aha, jeszcze z N2O fajne było, baaaaaaaardzo się te balony w czasie zdawały rozciągać %-D
Miałem tak jak mixowałem DXM z marihuaną i N2O.Faktycznie subiektywnie długo trwałem w tym balonowym stanie.Średnio pamiętam,ale obserowowałem coś w stylu tańca dwóch przeciwnych energii i miałem taką rozkminę,że tak długo jak będę medytować i nie zacznę myśleć,nie powrócę do świata form.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2673 / 561 / 0
29 marca 2024DelicSajko pisze:
na DMXE (najprawdopodobniej) jak miałem koszmar i wiedziałem, że się nie wybudzę z tego "tak o" to popełniałem samobójstwo %-D
A to ciekawe, ja normalnie podejmowałem decyzję "Dobra, budzę się, bo trzeba sprawdzić godzinę", bez takich jazd. Ale u mnie to nie były koszmary, więc prawdopodobnie w tym sęk.
29 marca 2024DelicSajko pisze:
Btw. Widziałem ten wpis wcześniej ale chyba edit był czy pojebałem?
Zgadza się. Edytowałem, żeby dodać coś poza tramalowym pierdololo. BTW. Teraz wieczorem 150mg mi już weszło normalnie, bez tej sero-schizy. Niemniej, zalecam wszystkim bardzo uważać z pierwszą dawką Tramalu po dmxe. Wiadomo, że z psychofarmakologicznego punktu widzenia to mówi się samo przez się. Autentycznych relacji na temat tego w internecie jednak jest w zasadzie brak, a więc macie moją. Z kolei wrzucenie tramca jeszcze podczas działania DMXE wydaje mi się mieć zadatki na bycie niezawodnym sposobem na tripa na SOR oraz/lub pod ziemię.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 3184 / 898 / 5
Ciekawe. Miałem w przypadku tej substancji efekt sufitu, gdzie po którejś (trzeciej?) dorzutce już praktycznie nie działała
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 2673 / 561 / 0
@SabuSebe miał rację, aktywność demoniczna jest mocna, nie wiem ile dni na dmxe minęło ale dziś w nocy miałem pierwsze spotkanie ze zjawami. Uważajcie, dmxe otwiera biopole
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 46 / 6 / 0
Elo wszedłem w posiadanie 0.5g tego cudeńka i zastanawia mnie zapach i konsystencja mojego sortu, lepki śnieżnobiały puder, zapach daje po nosie chemią przypomina mi pastę z Holandii. To rozpuszczalnik? Jak to u was wygląda? I próbował ktoś IM?
  • 2673 / 561 / 0
Chemiczny / laboratoryjny zapach jest normalny.
  • 46 / 6 / 0
To może prosto z laba dostałem, już się zapach ustabilizował. Trzy węgorze po 20mg co godzinę dały subtelną dysocjację i absolutną dominację w TFT. Małe dawki nie mają sensu według mnie i nie chcę nawet próbować większych ilości sniffem jak mordeczka z początku tematu, za duża strata materiału. Jak wygląda dawkowanie IV/IM? Ile MG trzeba żeby dotrzeć do wyższych poziomów?
  • 3184 / 898 / 5
Teraz dmxe pachnie inaczej niż na początku. Iniekcji nie próbowałem ale ostatnio miałem gram i bardzo miło wspominam. Waliłem na oko w pewnym momencie, bo ciężko w moim i dmxe przypadku przesadzić w jakiś przypałowy sposób.
@SeZen
Tft rankedy? Możemy się spiknąć żeby razem pograć.
Podziel się posiłkiem
  • 46 / 6 / 0
No przyznam się że już skończyłem badania nad swoją sztuką, małe dawki mają jednak sens, pod gierkę czy film w sam raz, grzeje fajnie (3-Me-PCPy ale większy clearhead?) ale to do kilku dorzutek, później już mniej przyjemne. Ciągi nie mają sensu to na pewno, lepiej celować w podróż miedzy wymiarową, do tego nadaje się znakomicie. Na koniec wora już zagryzłem zęby i poszło 150mg w kinol, chujowy jestem w opisywaniu doświadczeń to nie będę nawet próbował ale powiem jedno: u mnie w rankingu zdecydowana topka.
Przebija: ketaminę ,2FDCK, DCK, HXE, FXE, O-PCE, 3-Me-PCPy, 3-HO-PCP i kilka podobnych, nie mam zapisane niestety. Jeszcze zostało do badania PCP, 3-MeO-PCP i MXE (Dajcie znać czy jest coś jeszcze wartego uwagi) więc może wypierdolę z tej topki zobaczymy. Oczywiście DXM top1 w serduszku ale już lata minęły od ostatniego tripa i chuja pamiętam a podobno (według mitomana GPT) DMXE oferuje najbardziej zbliżone działanie do kaszlodynu z dostępnych teraz RC, no to trzeba się do apteki przejść -_- i dać rzetelne porównanie. Fajnie jakby się jakiś koneser Acodinu wypowiedział. Co do IM chłop na reddicie pisze w skrócie:
"IM DMXE is amazing. I usually load up about 120mg, hit my shoulder, and lay back until I hole. If you want to redose, make sure you have another rig setup. It's like MXE IM, with the warm, carefree come-up."
Wydaję się godną substancją pod pierwsze w życiu kłucie :strzykawka: %-D
@DzoBajden Tak rankedziki, dzięki za zaproszenie mordeczko ale aktualnie mam zdecydowany przesyt tej gierki, może w nowym secie,
  • 3184 / 898 / 5
No luz, ja teraz czasem w revivals pogram, a tak czekam na nowy set w sumie.
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.