Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 377 / 42 / 0
Ale nie ma chyba przepisow ze nie mozesz nosic przy sobie przeterminowane leki?
Zaesze mozesz powiedziec ze idziesz do apteki erzucic do przeterminowanych.
Kupiles legalnie i basta, mozesz miec niezaleznie od terminu waznosci.
  • 2302 / 399 / 0
dla mnie wątek problemów z policją jest marginalny. palisz w domu, nie chodzisz, nie afiszujesz sie, nie palisz w parku gibonow z ziomkami, waporyzator czasem wezmiesz w trasę i tyle.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 995 / 104 / 0
Ale taka sytuacja od razu wzbudza zainteresowanie służb. Widząc fiolkę z datą kilka miesięcy wstecz, wypełnioną paleniem, mogliby wziąć to do analizy do labu - kto wie. Na pewno mogliby się postarać narobić nieprzyjemności, bo głupi nie są i domyślają się, że ktoś cwaniakuje.

Wczoraj przy :skret: ze znajomymi - którzy akurat sporo jarają - omówiliśmy kwestie poruszone w tym temacie. Ogólnie doszliśmy do wspólnego wniosku, że zmiany są na plus, pomimo zaporowej ceny jest to duży krok na przód. Pokazałem im fotki wrzucone przez forumowiczów z [H], każdy potwierdził, że topki wyglądają porządnie. Kolejny krok : depenalizacja!
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12710 / 2458 / 0
^
To już chyba nie za naszego (a przynajmniej mojego) życia : ( Choć pragnę się mylić...
Dla mnie póki co prawie 7 stów za 10 g (plus kolejne 150 za wizytę) to cena zaporowa.
Ostatnimi czasy tematy dostępne u mnie są bardzo wysokiej jakości - no i dosłownie 2 x taniej.

Niby zmiana na lepsze... przydałoby się tylko ogarnąć kwestię uprawy krajowej - wtedy ceny spadną. Chciałbym być takim rolnikiem z koncesją.... A w ogóle to "chorzy" mogliby mieć opcję legalnej uprawy choć 1 krzaka.
  • 995 / 104 / 0
Już nie przesadzaj, to może być kwestia na przykład kilku lat :-) Być może ten jeden ruch uruchomi kolejne rewolucje, a jeżeli nie to kto wie, czy Unia Europejska nie wyda jakiegoś rozporządzenia, traktującego chociażby o depenalizacji.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 399 / 0
Podstawową zasadą życia jest rozwój i zmiana, więc jak ruszyło to się już tego nie da zatrzymać. Obstawiam, że zaraz po śmierci Jarosława Kaczyńskiego i/lub przegranych wyborów przez PiS.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 100 / 0
Nie załamuj nas pisząc że dopiero po przegranej pisu coś się zmieni :zły: Nie chcę tu wchodzić na tematy polityczne, ale przy stanie obecnej opozycji, pis jak narazie nie bardzo ma z kim przegrać. Jarosław dałby się przekonać, tylko potrzebny by był inny minister zdrowia (który nie ma średniowiecznych poglądów), inny minister sprawiedliwości (który nie ma w dupie obywateli i Karty praw podstawowych UE) i inny premier który w końcu sobie policzy ile kasy na tym można zarobić, lub przynajmniej ile można zaoszczędzić na nie ściganiu za pół grama zioła.
What you smoking?
  • 2302 / 399 / 0
no jak tam medyczni? jak idzie wykorzystanie mocy tej rośliny? ja mam medyczną od 11 lutego, słoiczek nadal z zawartością, cykle nawyków zaczynają się krystalizować... oraz powstają nowe, czasem niszczące czasem budujące ...
  • 23 / 4 / 0
ja tak mało pale że te 10 gram to mi na pół roku i to nie samemu.

A ze znajomymi testowałem jednego dnia produkt ze streetu ale taki dobrej jakości moim zdaniem a kilka dni później medyka. No i byli pod wrażeniem medyka :D, mówili że mocniejszy. Wiadomo różnie to bywa ale poziom prezentuje bardzo wysoki.
  • 4603 / 2215 / 1
+/-19% THC jest pewne. Jakość bardzo dobra. Potwierdzam, wręcz jak dla mnie za mocna.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób

Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.