W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Czy nie ma żadnych groźnych interakcji między tymi lekami?
/Przeniesiono/ ~misspill
17 sierpnia 2020ts1 pisze: Hej, zamierzam w najbliższym czasie zacząć brać amisulpryd, czy mogę łączyć go z kwetiapiną braną na sen? Chciałbym ją brać kilka dni na samym początku, a później w razie gdyby wystąpiły problemy ze snem.
Czy nie ma żadnych groźnych interakcji między tymi lekami?
/Przeniesiono/ ~misspill
Można łączyc sulpiryd + kwetiapinę.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Akurat sulpirydu nie, mam leży ale gówno on daje więc nie testowałem.
Z clonem, alprą, pregą, ziołem, oksą, ogólnie kurwa alko mi się zawsze mięsza ze wszystkim, nie robie tego specjalnie, ta kurwa zawsze gdzieś jest obok. Teraz mam porteróweczkę, własnej roboty, sztosik. Butelki z korkiem, niemieckiego piwa czuje się jak pirat ! AHOOJ!
Do tego Kwas walproinowy 1000 mg i klonazepam max. 8 mg / 24 h oraz lorazepam 6 mg / 24 h [ Te dawki benzo są ''ruchome''.Potrafię cisnąć cały dzień na paru mg klona a czasem na samym lorku ]
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.