Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1545 / 1586 / 0
sport, taniec (w tym rowniez balet), muzyka, dobra ksiazka...
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 6 / 0
ja lubię szyć obrazy, najpierw sobie je drukuję na kartce a potem odbijam na płótnie po czym wyszywam włóczką, ciekawy efekt.
  • 5 / / 0
Konsole, sport, wojsko, THC XD, zagadki kryminalne i nie wiem chyba spać hahah
  • 687 / 149 / 2
Książki przygodowe, majsterkowanie, muzyka, motoryzacja.
Miłość jest jak opium...
  • 127 / 34 / 2
@NarkoMania81 pokaż. może w temacie "Psychodeliczna twurczość" :D chcę zobaczyć.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 37 / 6 / 0
za tydzień będę w domu to porobię fotki i podzielę się moimi wyszywankami ;-)
  • 237 / 13 / 0
Muzyka, sport niestety przy tym musialem odpuscic jakis czas temu z powodu kontuzji i smutno mi do dzis, chociaz przelamuje bariery powoli :( Rysowac lubie!! Chetnie bym wrzucil, ale cholera nigdy nie jestem z tego zadowolony, chujnia bez polotu a ziomki cos o tribalu nawijaja, zebym porobil kursy na tatuazyste XDDD Kiedys sporo czytalem, w ostatnim czasie zacofalem sie i niczego nei czytam-4lata a ksiazek mam troche do nadrobienai na polce.Bzika mam na punkcie technologii wojskowej. Bawic sie lubie %-D
Uwaga! Użytkownik Pompejszyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Podróże. Im bardziej odległe od Europy (nie tylko dystansem, ale i kulturowo, mentalnie, klimatycznie) tym lepiej...
Z kontynentów została tylko Ameryka Południowa i Antarktyda. :D
  • 153 / 41 / 0
Karmię bezdomne koty.
  • 6 / 1 / 0
Oglądam nałogowo seriale
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.