28 kwietnia 2018STR88 pisze:0.5mg flunitrazolamu - po 30 minutach już śpię, następnego dnia budzę się dość "rześki"27 kwietnia 2018novaQ pisze: I jak porownanie? Zalezy mi rowniez na opinii osob ktore benzo znaja juz dosc dlugo (czyt. roczny ciag na benzo to nic co nie jest ci obce).
0.5mg flubromazolamu - po 30 minutach zaczynam odczuwać senność, następnego dnia ciężko mi się dobudzić, czuję działanie jeszcze kilka godzin
Flubromazolam jest bardziej rekreacyjny, ale obydwu tych benzyn raczej nie stosowałbym na coś innego niż sen. (chociaż z flubromazolamu robiłem sobie podkład do stimów)
Mam Parę pytań do Ciebie.
Zakładam że etizolam Ci znany.
Otoz tak :
tyram dzień dnia i zdarzy się nawet to często że się w pracy uraczymy jakimś stimem a raczej od rana walimy do 17-18 a wiadomo że pospać też trzeba żeby wmiare wyglądać dnia następnego to takie 3-4mg eti kładły mnie w parę minut do łóżka , oczywiście Eti było tu idealne ze względu na krótki czas działania .Poprostu wstaje po tych 8 godzinach i nie mam tej zamuly benzynowej...a jak w przypadku flunitro?
Jak byś ocenił czas działania flunitro?
ETI w moim odczuciu zamykało się w 8godzinach
Opisz mi tak po swojemu jeśli brałeś eti różnice.
Benzo tylko na sen bądź w sytuacjach tego wymagających.Rekreacyjnie odpada w mym przypadku.
I tak wiem że to chujowe niezdrowe .wiem co robię i co mi grozi.
Flunitro ma dłuższy czas rozpadu.
No i Nitrazolam ma nieporównywalnie większą moc od ETI czyli oszczędniejsze dawkowanie. Jedno i drugie opisałem gdzie kupić w wątku:
gdzie-kupic-xxx-vol-iii-t59609-460.html
np. post na str 47
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Etizolam - biorę dawkę na sen, działanie szybko się pojawia, stopniowo kładzie mnie do łóżka. Zasypiam na te ~8 godzin. Rano się budzę - dobry nastrój, rozluźnienie, generalnie czuć, że eti jeszcze na mnie jakoś oddziałuje.
Flunitrazolam - biorę dawkę na sen, stopniowo się rozkręca, chyba nawet szybciej niż etizolam, zasypiam, czas snu to pewnie też coś koło ośmiu godzin (dzisiaj na przykład spałem siedem godzin, akurat wziąłem flunitra na sen). Budzę się bez tego bardzo zauważalnie podwyższonego nastroju, jakieś rozluźnienie tam jest i tyle. Nie ma zmuły, jest, no nazwijmy to, normalnie. Czas działania flunitrazolamu to jakieś 5 godzin.
Jak szukasz benzyny wyłącznie na sen, to flunitrazolam nada się lepiej od etizolamu, nie ma innego potencjału niż usypianie, działa bardzo krótko i szybko się rozkręca, aktywne w bardzo małych dawkach. Nie sprawdzałem jak działa flunitrazolam po stymulantach, ale tak empirycznie myślę, że jak najbardziej się nada.
No i nadmienię, tak dla zasady, że skręt po tym może być "nieprzyjemny" :scared:
[mention]pampuk[/mention]
Nitrazolam ma duze dawkowanie a cenowo wychodzi tak samo jak flu.
Poprostu ma uśpić i z rana maksymalnie słabo działać lub wogole.
Te Eti było naprawdę spoko, przy większej dawce no coś tam jeszcze z 2-3godziny z rana działało ale do zniesienia.
Dziękuję Wam Panowie!
Nitrazolam dużo mocniej "sieknie" niż flunitrazolam. I jakgdyby szybciej zaczyna działać ale to takie moje subiektywne odczucie. :-)
sorry moderatorzy za podanie linka ale Kej Cy jest leniwy i nie chciało mu się zajrzeć w wątek, który podlinkowałem wyżej :-P
Wycięto źródło. Następnym razem użyj opcji mention w odpowiednim wątku. | STR88
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Ogólnie fajna substancja i warto mieć ją pod ręką. Ja stimów nie biorę, ale lubię taki stan przymulenia lekkiego. Fajnie się z Kodeiną komponuje. Większa sedacja.
Aż dziwi mnie to, że jest tak mało popularny. Ostatnio to jedyne benzo, które jest dla mnie tak ekonomiczne.
Tak z drugiej strony jak wygląda próba wybudzenia się w trakcie peaku? Odbija się od ścian? Jest amnezja? Da się wogóle wstać? Czy kawa wystarczy i można pracować?
Opinie co do senności są podzielone, że relaksuje to okej, no ale na ile to jest szatan.
Planuje zacząć 0,5 na start, tylko nie wiem na ile wcześniej robić badania, żeby nie zepsuć tolerki bo włączą mi się stare mechanizmy nadużywania ^^
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.