Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 184 / 6 / 0
Mnie wczoraj tak skurwysyńsko swędziało. Ni chuja nie wiem dlaczego. Na szczęscię miałem jakieś tam antyhistaminy przy sobie to łyknąłem ^^ i pogrzało fajniutko

@meme TO oczywiste że jak nie grzejesz to jesteś poddenerwowana i wszystko potrafi Cię wkurwić...
"Wydaję się tak chory dla norm hipokrytów
Rzucających się w bieg swych nudnych ćwiczeń
Myśmy elitą samą w sobie wyznaczającą swój własny wyścig
Biorący, ćpuny i świry"
  • 134 / 18 / 0
@meme
Ty to dzielnie znosisz moje humory, co nie? :D
Narazie znoszę, wkońcu się wkurwię i przyjdzie taki czas, że sam wbije ci szprycę z helem w pachwinę, żebyś była oazą spokoju.
  • 559 / 40 / 0
@JnT: Wiem o tym, ale jutro będzie już mniej więcej git.

@digiity: A proszę bardzo. I tak mnie nie złapiesz. :D
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2976 / 256 / 0
hipollek pisze:
meme, moze to nie brak cpania, ale zwykla ciota?
Mówił ci ktoś, że jesteś bardzo bezpośredni ? %-D

Poszło 300mg bo bupry nie było w apcie, chuj z nimi. Hajsu już nie ma, trza kołować.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 40 / 0
turas, to weź idź pod kościół i użyj sztuczki "brakuje mi na chleb". Może te 14 złociszy zdobędziesz. Albo... nie pij. Tyle się na alkohol wydaje. Bez sensu.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / 18 / 0
A proszę bardzo. I tak mnie nie złapiesz. :D
To się okaże, miej oczy nawet w dupie jutro i rozglądaj się uważnie. Mogę być pod uczelnią, w bibliotece albo pod Twoją ulubioną apteką, nie znasz dnia ani godziny.
  • 559 / 40 / 0
Zobaczymy. Założę nawet idealne buty do biegania, co by uciec przed Tobą. :D Ale wiedz, że mam nadal Twoje nagie fotki na kompie, więc w zamian mogę je opublikować w temacie o ryjkach. Ban to już sprawa drugorzędna.
  • 134 / 18 / 0
Buty do biegania na niewiele się zdadzą na śniegu ;)
Żeby było jasne, jestem na tych fotach półnagi a nie nagi. Byłem pijany i to się nie liczy. Proponuje, że Ty zapomnisz o zdjęciach, a ja cie nie będę ganiał po mieście. Rozejm.
  • 184 / 6 / 0
Dużo ciekawych rzeczy się można dowiedzieć na kodo-knajpie %-D
"Wydaję się tak chory dla norm hipokrytów
Rzucających się w bieg swych nudnych ćwiczeń
Myśmy elitą samą w sobie wyznaczającą swój własny wyścig
Biorący, ćpuny i świry"
  • 559 / 40 / 0
A tam, Ty tam wiesz, że jestem ugodowa, jeśli mi ktoś nie podpadł. :D Okej, rozejm.

@up: Ojeju. Przyznaj to Ci ubawiło życie.
Zablokowany
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.