Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 954 / 52 / 0
Rzekomą? Ja będąc zerem z chemii i nauk ścisłych, po samej nazwie stwierdzam, że to syf xD
  • 1817 / 109 / 0
Jak wszystkie ketony i narkotyki, więc wiesz. ;) Nie wydaje mi się żeby substancja była jakoś szczególnie "trująca", bardziej niż taka pvp czy pentedron.
  • 55 / 1 / 0
Siedzę na tym gównie drugi dzień.

Według tego co tutaj wyczytałem to PV-4 to czysty speed, bez lęków, strachów jakie to miała księżniczka alfa, podobnie działa , pomyślałem sobie warto sprawdzić. Wziąłem 1g na przetestowanie.
.HEXa nie probowałem, porównać mogę to tylko do wyżej wymienionego szatana.

Na start niecałe 10mg sniff. I tutaj kolejny błąd laika. Po jakiś 5min nic nie czuję, apvp wjezdzala mi bardzo szybko. Myślę dowalę jeszcze, a wiec poszło około +30mg.
I kurwa zaczeło się.

Speed, o którym tutaj czytam i poprawa nastroju ... ja już na stymulanty jestem za stary .
Tak wiem, przywaliłem za dużo, ale speed, tylko fizyczny. Tak jak już ktoś tutaj pisał , mam siłę przenosić syryjczyków do Europy, mogę pobiec w jakimś maratonie a na końcu puknąć organizatorkę, ale kurwa nie chce mi się.
Siedzę na jebanym krześle, pocę się jak Magda Gesler przed nagraniem. Zero jakiejkolwiek frajdy. Działanie tego specyfiku opisałbym jako zbliżone do alfy, tylko pod wzgledem pobudzenia, które
jest rzeczywiście podobne, ale niestety PV-4 ma tylko to do zaoferownia. Dla mnie za mało.
Co 1.5h trzeba dorzucic. Co Ciekawe jako, ze efekty sa nijakie wcale nie miałem wielkiego cieśnienia na dorzut.
Material od konkretnego vendora, jego kartony spoko, najwidoczniej to pv4 to nic niewarty jebacz mozgu, oprocz bezsennosci, totalnego odwodnienia i popierdolonego blednika nie dajacy zupelnie nic przyjemnego. Drogie dzieci, lepiej siegnijcie po hasz, a mile Panie zamiast siegnac po ten syf, zapraszam na kwasne deszcze ;)

Worek został zjedzony wedlug dawkowania na oko. Zaczynając od 10mg kończąc na 100mg paskach. Ani kszty w tym euforii, albo chociaz empatii... to taki drag dla tych co lubią siedzieć na mielinach i być tak puści jak butelki w kacie ów meliny.
Strucie organizmu po 2 dniach podobne do tego alfowego, rzeczywiscie nie ma wjazdu na serducho, w przeciwienstwie do apvp nie ma tak podniesionego libido. Pot cuchnacy, nie do zniesienia.
Obiecuje Panstwu, nigdy wiecej tego gowna nie wezme :))

alpra mam nadzieje zalatwi sprawę. Z rana 8mg flubromazepamu, nie odczułem w ogole. Nie jadam benzo w cale wiec o tolerce nie ma mowy.
W ostatecznosci zolpidem da rady...chyba? ;)

Przepraszam, za brak polskich znakow itp., ale klawiatura mi szwnakuje.
PEACE. Pijcie mleko.
Uwaga! Użytkownik zasadniczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 109 / 0
Co znaczy że tylko fizyczny speed, bez sensu, na pewno psychiczny napęd też miałeś. Prócz efedryny nie znam niczego co by tylko ruszało ciało a nie mózgu, choć nawet efedryna też coś tam psychicznie stymulowała.
  • 1628 / 198 / 0
Half-life = 20-25 minut - eliminacja ze 100% do 50% związku z organizmu,
Drugi half life - 80-100 minut - eliminacja z 50% do 25% związku z organizmu.

Obliczone na podstawie danych o Pyrovaleronie, nie widzę powodu dla którego łąńcuch hexanowy zamiast pentanowego miałby zmieniać czas eliminacji, skoro grupa metylowa w pozycji para umożliwia szybki metabolizm związku no i oczywiście zrywanie wiązania =O do -OH też jest ekspresowe.
  • 55 / 1 / 0
eliot pisze:
Co znaczy że tylko fizyczny speed, bez sensu, na pewno psychiczny napęd też miałeś. Prócz efedryny nie znam niczego co by tylko ruszało ciało a nie mózgu, choć nawet efedryna też coś tam psychicznie stymulowała.

Zmuła, nic więcej. Uwierz.
Uwaga! Użytkownik zasadniczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
Ile na początek sypnąć na folię - tak dla średnio wyrobionego ketoniarza? 30-50 mg? Tak żeby po kilku big buchach poczuć jebnięcie (jeżeli w ogóle jest takowe) ?
  • 1674 / 106 / 0
niech mi ktos wyjasni sens porownywania kazdej pochodnej pyrovaleronu do pvp ?
daje sobie reke uciac, ze polowa z was inaczej by oceniala te substancje jakby nie poszukiwanie "krolowej".
ba znalem takich co dostawali mocne stimy jako amph i 20 min po aplikacji szli spac "bo to gowno nie klepie"

co do wpisu o stamej stymulacji
wszystko co rusza w jakikolwiek sposob noradreline, dopamine i serotonine moze we lbie namieszac. niewazne czy ktos mowi pusty stim/ euforyk.

i jak jeszcze przy serotogenikach trzeba mocno sie postarac o paranoje (da sie ktores receptory ser tez odpowiadaja za pewne uczucia/odczucia) tak przy dopaminowcach i adrenalinowcach macie jazdy pewne.

Wszelakie benzo czy srodki zaradcze maskuja to. Schodzi dzialanie i to wraca.

Co do m-php. Wzialem na test. Za mocne jak dla mnie. ktos to pieknie ujal
pv8 to wersja demo pv4

Jak alfy pvp nie probowalem tak pv4 dzis poszlo, a pv8 w ub tygodniu.
Obie sub stancje sa dosc nachalne, ale przy pv8 da sie to jakos ogarnac.
Tu nie bardzo. Zostalo troche, nie wiem kibel wyczyszcze czy cos..
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
całkiem niezłe pv-4. vapo tego lepsze od a-pihp
  • 41 / / 0
substancja godna uwagi, przede wszystkim nie ma takiego bałaganu w glowie jak po hexie np..
ODPOWIEDZ
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.