Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
lepiej klepie nosem czy zjedzone?
  • 1322 / 18 / 0
Only sniff
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 2637 / 37 / 0
Jakie to chujowe.

Osłabia, pali w nos i no....nie działa prawie wgl jak powinno działać.
Zawód. :-(

Postać w krysztale. Dalej mam trochę, no ale chyba nie wyrzucę, nie?
Chociaz pewnie lepiej by było.

Źródło dobre i propsowane.
Nie polecam.
  • 418 / 1 / 0
Dziś poszło jakieś 120mg sniffem, wyjebalo na poczatku porządnie, sniff strasznie przeoral nos, ale dało rade. Kumpel po 10 minutach chciał wyjść na fajkę, wziął chmurę, zwymiotowal po czym spalił fajkę do końca. Z relacji wiem ze nawet rzyganie było "zajebiste". Potem Marcin zaczął sprzatac. Ogólnie euforia, lekki speed, szczęście, empatia i taka czystość na głowie. Czas strasznie szybko zlecial, całość zamknęła się po 3h od wrzucenia.
7/10 gdzie metafedron ma 9/10
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 86 / / 0
Wg mnie jednak lepsze od tego jest 3mmc oralnie (daje większą euforię) , ja robiłem sniff 140mg , nie wymiotowałem ani razu , przyjemne wejście , ale wg mnie największa klepa trwa 10 min , potem słabnie , działanie zamyka się w 30 minutach w moim wypadku .Tak jak wspomniałem we wcześniejszym poście - sen jest możliwy bez benzo.Reasumując więcej nie kupię tego , dla przykładu euforia po 4-MEC (który na hypku zbierał nie specjalnie pochlebne opinie.) była dla mnie o wiele "głębsza" od tej z 4-CMC .Jest nieźle , ale to jednak nie "to".
  • 418 / 1 / 0
Działa oralnie!
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 206 / 3 / 0
Tez bym powiedział, ze ORAŁ lepij klepie
.
  • 377 / 3 / 0
Mam pytanie. Czy na podstawie własnych odczuć jesteście w stanie określić czy podobnie jak 3-CMC smyra bardziej dopaminę czy jednak serotoninę? Idzie do mnie próbka 250mg wraz z 3-MMC. Naszła mnie myśl, żeby to połączyć, natomiast nie wiem czy będzie to miało sens. 3-MMC solo rusza serotoninę tak jak sobie tego życzę, więc dokładanie więcej minie się z celem i zmarnuje materiał. Biorę ciągle pod uwagę swoją sporą tolerkę na b-k oraz posty bractwa i coś czuje, że wrzuca solo 250mg 3-CMC także będzie zmarnowaniem. ;p
Whole life is about "up" and "down".
  • 1899 / 429 / 4
Ride pisze:
Mam pytanie. Czy na podstawie własnych odczuć jesteście w stanie określić czy podobnie jak 3-cmc smyra bardziej dopaminę czy jednak serotoninę? Idzie do mnie próbka 250mg wraz z 3-MMC. Naszła mnie myśl, żeby to połączyć, natomiast nie wiem czy będzie to miało sens. 3-MMC solo rusza serotoninę tak jak sobie tego życzę, więc dokładanie więcej minie się z celem i zmarnuje materiał. Biorę ciągle pod uwagę swoją sporą tolerkę na b-k oraz posty bractwa i coś czuje, że wrzuca solo 250mg 3-CMC także będzie zmarnowaniem. ;p
wydaje mi się , że do mixu gdzie rozwala Cię zarówno dopamina i serotonina ( osobiście nie polecam bo zjazdy sa przecudowne ) bardziej nadawałby się NEB albo stary poczciwy Eth-Cat...

jak lubisz takie fazy to przy 4CMC który chcąc nie chcąc rusza i to i to - musisz uważać z dawkami bo serotoninka Ci sie szybko skończy ;)

edit: wypowiedziałem się na temat 4-CMC a pytasz o 3-CMC... kolego inny dział
DXM
  • 377 / 3 / 0
DuchPL pisze:
wydaje mi się , że do mixu gdzie rozwala Cię zarówno dopamina i serotonina ( osobiście nie polecam bo zjazdy sa przecudowne ) bardziej nadawałby się NEB albo stary poczciwy Eth-Cat...
Nie chodzi mi o rozwalenie dopaminą i serotoniną, tylko, żeby dołożyć trochę dopaminowej nutki/stymulacji do trochę zamulonego 3-MMC. Nie pytałem się o miks z NEB'em czy eth-cat'em, który chyba w serotoninę stzela swoją drogą, tylko o o konkretnie z 4-CMC
DuchPL pisze:
jak lubisz takie fazy to przy 4CMC który chcąc nie chcąc rusza i to i to - musisz uważać z dawkami bo serotoninka Ci sie szybko skończy ;)
O takie info mi chodziło, ale jaki stosunek, bardziej dopamina, czy serotonina?
DuchPL pisze:
edit: wypowiedziałem się na temat 4-CMC a pytasz o 3-CMC... kolego inny dział
Od co cyferkę pomyliłem, wiem w którym dziale piszę, ale dzięki za poprawkę.
Whole life is about "up" and "down".
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.