a od giebelsona niech lapy kurwy zabieraja bo polamie, fele maja lsnic na chromie blask i blysk ma byc... :D hehehe
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Oczywiście wiem, że zostanie 4-ho-det, 4-ho-mipt. Ewentualnie 4-aco-det, 4-aco-mipt ale pewnie znacząco się nie różnią od swoich odpowiedników. No i niepodstawione tryptaminy w sumie mogą być ok. 5-meo-dipt i 5-meo-amt zapowiadają się dość chujowo.
bodźców zewnętrznych, wzrost empatii i towarzyskość."
LOL. Szkoda trochę 2C-X i tryptamin. Po NBOMach już przychodzi moda na grupę NBOH i inne. Mam nadzieję, że nadal będzie trochę ciekawych rzeczy, a do tej pory trzeba zrobić zapasy. Szkoda, że tryptaminy krótko są trwałe...
Strangled Cat pisze:Oczywiście wiem, że zostanie 4-ho-det, 4-ho-mipt. Ewentualnie 4-aco-det, 4-aco-mipt ale pewnie znacząco się nie różnią od swoich odpowiedników. No i niepodstawione tryptaminy w sumie mogą być ok. 5-meo-dipt i 5-meo-amt zapowiadają się dość chujowo.
A drugie pytanie, bardziej istotne - czy to nie jest tak, że wszelkie te proszki po kilku miesiącach tracą na ważności? Są jakieś RC trwające przez lata?
MXE :(
KETONY
"KURWA JEGO JEBANA MAĆ AUTOROWI TEJ NOWELIZACJI UMRZE RODZINA NA RAKA I SPŁONIE ON W PIEKLE CHUJ MU W RYJ ZDECHNIJ ZASRAŃCU" nie znany przechodzien powiedział
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.