Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 498 / 27 / 0
gorsze niz 4f-pvp?
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 448 / 14 / 0
Wszystkie aktualnie dostępne zamienniki oryginału to dno. Pozostaje czekać na to, co chwilowo pojawiło się w UK. PeVałki tylko siepią organizm bez efektów.
  • 2428 / 92 / 0
a co w uk sie pojawiło ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 26 / 0
Mi się PV - 8 podoba może dlatego że alfy unikałem i nigdy nie brałem.
  • 495 / 22 / 0
Z moich znajomych to wszystkim niealfiarzom sie bardzo podoba, a kto juz poznal moc mlecznego bucha to sie tylko wkurwi, bo pv8 nawet palone nie daje zadnego wejscia, tylko czysta stymulacje. Ale przyznac trzeba, ze pali sie gladko i bardzo ladnie, chociaz testowalem tylko 1 sort, od vendora ktorego policja zwinela niedawno.
  • 24 / / 0
Testowałem ostatnio na dniach, jako zamiennik alfy może być, słabsze ale i mniej schizujące. Testowane było sniffem.
  • 23 / 1 / 0
Średnia substancja słaby stymulant w porównaniu z ryciami które w moim przypadku wystąpiły
  • 448 / 14 / 0
Zgadzam się, bez doświadczenia alfowego, ma to sens...
  • 20 / / 0
Czosnozord pisze:
... nie daje zadnego wejscia, tylko czysta stymulacje.
Masz na myśli dzialanie bez psychodeli, urojeń, zwidów i tym podobne? Hmm... zaczyna brzmieć interesująco... bo właśnie szukam jakiegoś zamiennika zbanowanej alfy.
  • 498 / 27 / 0
czosnkowi chodzilo pewnie o to wejscie po wypuszczeniu dymu

taki masowy naplyw dopaminy i w ogole efekt wow ze az nie chce sie przez chwile nic mowic bo ciezko opisac to slowami ;-)

czosnek a wapowales etylofenidat? podobna pusta stymulacja wystepuje przy pv-8? nadaje sie do ifalek? czy w ogole do niczego sie nie nadaje
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.