Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 934 / 12 / 0
No jak to subtelnie skoro piszesz jesteśjakby pijany, masz zawroty głowy, tak właśnie działa diklazepam własnie, jedyne co ponim mozna to spać jak dla mnie.
  • 121 / / 0
Wlasnie zjadlem piata dzisiaj, bo nie bylo fajerwerkow. Myslisz ze grozi mi depresja ukladu oddechowego? Swoja droga nie chce mi sie spac, ide do centrum.
  • 86 / 6 / 0
No nie
Depresja oddechowa to by wystąpiła, ale wczesniej musiałbyś pochłonąć znaczne ilosci, dostałbyś pewnie amnezji totalnej, może jak bys zjadl jeszcze to padłbyś nieprzytomny i coś mogło się wydarzyć. Inna sprawa jak sie miesza z pozostałymi depresantami i dysocjantami jak opioidy, które to wybitnie depresyjnie działają na ośrodek oddechowy, czy tez gbl albo alkohol.
  • 1492 / 23 / 0
3k1m pisze:
Wlasnie zjadlem piata dzisiaj, bo nie bylo fajerwerkow. Myslisz ze grozi mi depresja ukladu oddechowego? Swoja droga nie chce mi sie spac, ide do centrum.
Bezposrednie spozycie duzej dawki benzodiazepin nie grozi raczej smiercia. Predzej pod ich wplywem zajebiesz sie alkoholem albo dodasz do tego Kodeine lub GBL, a wtedy takie mieszanki sa juz badziej grozne, bo dzialaja synergicznie i wspolnie wzmagaja efekt depresji ukladu oddechowego.
Jest jeszcze druga mozliwosc, mianowiscie, ze cos po prostu odjebiesz, bo pomysly po benzodiazepinach sa naprawde genialne.
Stawiam, ze jestes mocno nacpany, ale teraz Diklazepam przejal dowodzenie dlatego kaze Ci uwazac, ze jestes w pelni trzezwy, a wierz mi, ze nie jestes %-D
  • 121 / / 0
No tal tak wczoraj
Skonczylem na 10 tablefce chyba, bo jadlem
Jak cukierki. Teraz rano po obudzeniu strasznie mi sie nogli placza, wiem ze bylem w centrum po piwa gdzie spotkalem jakochs rastafarianow i dalem im troche pigol.a tak to gralen w gta v. Mm
Nadzieje ze w pracy bedIe ok

31 paź 2013, 11:49

Jak to jest? Jedna tabletka dziala, nastepna to juz problemy z rownowaga. A co dalej? Lyknalem chyba lacznie 15 tabletek do tego 300 ml wodki wypitej bardO szybko. I co? i nic bylem pijany jak po 300 ml wodki, jedynie w trakcie brania pigul nie mialem lekow. Gdzie ten urwany film rodem z Kac Vegas?

Scalono. mrstothet.
  • 191 / 9 / 0
Bardzo sie zawiodłem na tym rc benzo. Sugerując sie ceną spodziewałem się czegoś ala klony a tu lipa. O 13 godzinie wziąłem jednego tabsa 1mg na pusty żołądek. Po godzinie weszło podczas jedzenia obiadu z rodziną co objawiło się trochę większą chęcią na rozmowę i lekkim rozluźnieniem ale wszystko na granicy placebo. Po obiedzie wziąłem kolejna tabse czy mniej więcej po godzinie od pierwszej. Spowodowała u mnie tylko trochę większe rozluźnienie i tyle. Po kilku godzinach po tym przyjechał do mnie kumpel i dopiero wtedy zauważyłem różnice w rozmowie. Trochę większa pewność siebie i gadatliwość ale wszystko bardzo subtelne. Gdyby to tyle nie kosztowało pewnie bym zrobił drugie podejście ale tak to sobie na razie daruję. Tolerancje miałem zerową
  • 121 / / 0
Ja tez zaluje, moje pierwsze benzo. Lykalem 10 mg dIennie aby cos poczuc. Polecam jednak jak ktos ma nerwowy tydzien. Jestem w ciagu i zero stresu, a nie jeden by sie zalamal.

Kupcie lepiej gbl to przynajmniej wam ustanie.

Jutra Zjadam ostatnie 20 tabsow.
  • 397 / 3 / 0
Ej no, bo szykuję się do dużych benzo zakupów. Nie wiem co wybrać. Ten Diklazepam działa w końcu czy nie? Nie chodzi mi o to, żeby się ujebać. Potrzebuję działania przeciwlękowego (żebym nie bał się wyjść z domu albo zadzwonić do urzędu czy gdzieś) i motywacji (co chyba w sumie wynika z tego działania przeciwlękowego, bo tak to siedzę sparaliżowany wszystko bym mógł, ale jakoś tak odkładam, bo chuj wie co).

Alprazolam sprawdza się, pyrazolam chyba nawet lepiej oxazepam też si. Diclazepam da radę, czy jednak brać eti?
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
wg mnie etizolam w tym przypadku bez dyskusyjnie jest najlepszym rozwiązaniem, ale to może byćbardzo osobnicza sprawa, dla przykładu pyrazolam nie nadaje siędo niczego w moim przypadku , diclazepam juz lepiej wypada ale generalnie nie widzę go w roli czegoś branego na co dzień w celu popoprawiania komfortu psychicznego, chyba że się nie pracuje, nie uczy i ogólnie nic wymagającego w pełni sprawnej pracy mózgu, nie robi, ale to pewnie jak komu, są ludzie którym komfort zapewniaja neuroleptyki, każdy ma inne potrzeby. W moim przypadku żaden z wymienionych do codziennego życia się nie nadaje, jak pisałem pyrazolam całkiem mi nie leży, diclazepam zbyt ogranicza i ciężko powiedzieć żebt mógł motywować, mnie do spania co najwyzej. Etizolam dla odmiany o ile jakośidzie funkcjonowanie kiedy jestem pod wpływem, ale co z tego kiedy potem mam takie dziury w pamięci że większą stratę ponoszę niż zysk który otrzymuje dzięki niemu. Najlepiej kup kilka sztuk i sprawdź na sobie. Nikt nie karze od razu kupić kilkaset sztuk przeciez.
  • 397 / 3 / 0
Heh, widać rzeczywiście osobnicza sprawa. Dla mnie pyrazolam był idealny, etizolam czułem dopiero po dwóch tabletach i w zasadzie nie wiem bo nie testowałem w pracy. Ale skoro mówisz, że diklazepam + praca umysłowa to porażka to chyba się nie skuszę. Albo właśnie się skuszę i zrewidujemy pogląd o osobniczości ;)
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.