Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 50 / 6 / 0
do filmów to 5 podstawne tryptaminy, bo 4 zbyt bardzo dysocjują
Uwaga! Użytkownik cichywedas666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 372 / 9 / 0
Jeszcze przed delegalizacją lubiłem na homecie zapuścić film, DXM, mj też fajnie się sprawdza .
  • 6 / / 0
Mi chyba nigdy tak dobrze nie oglądało się filmów, jak po mixie Al-LADA (100µg) i mj w sporych ilościach. Praktycznie cały czas pękałem ze śmiechu, co rzadko mi się zdarza, nawet w przypadku dobrych komedii i samej mj. Polecam!
  • 48 / 9 / 0
nie bede pewnie orginalny ale dobre jaranie plus dobry film rowna sie udane ogladanie
  • 858 / 291 / 0
Jakie filmy do deksa?
  • 113 / 16 / 0
Hash_Oil pisze:
Jakie filmy do deksa?
Las Vegas Parano
"Ten kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
  • 769 / 19 / 0
@up- takie jakie lubisz.
Do filmów przede wszystkim mj, dexa nigdy nie próbowałem ale jak się fazuje na Akodinie to powodzenia w śledzeniu fabuły.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Las Vegas Parano na metocynie.
  • 262 / 8 / 0
Requiem for a dream na grzybach :D
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 392 / 26 / 0
PierwotnyWilk pisze:
Hash_Oil pisze:
Jakie filmy do deksa?
Las Vegas Parano
Film zajebisty, chcialabym go obejrzeć na czymś żeby sie wczuć :-D na MJ mnie zmuliło :/
[ external image ] :heart:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.