Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 909 / 19 / 0
Polecam biofeedback na nauczenie się rozluźniania albo LSD i masaż całego ciała. I pilnuj się.
Jak zaciskasz szczękę, to się zapominasz i myślisz o czymś stresującym - myśl o swojej postawie, kontroluj napinanie, to chyba przyniesie lepsze i bardziej długofalowe skutki niż branie leków, które odwalają za Ciebie całą robotę.
  • 953 / 4 / 0
mam masakryczne stany lękowe.
nie wiem czego się boję, ale siedzę, trzęsę się i płaczę.
dostałam cital, nie wiem, czy pomoże, bo działa po dłuższym czasie, a ja już nie wytrzymuję z samą sobą.
może znacie coś jeszcze, bardziej doraźnego?
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 1217 / 21 / 0
Najbardziej doraźne są benzosy, po nich na 100% poczujesz ulgę.

Ps. Powodzenia w wychodzeniu z nałogu...
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1456 / 19 / 0
NeverRewarded pisze:
Zjedz jakiś mocny psychodelik i udaj się w to miejsce. Nie uciekaj od lęku, tylko go zwalcz. Brutalne, ale skuteczne.
Nie polecam, bardzo możliwe, że efekt będzie odwrotny do zamierzonego i jeszcze bardziej pogłębi fobie.

dolcze, jak się wpieprzysz w benzo to będzie Ci trudno potem z tego wyjść. Lepiej spróbuj się czymś zająć po prostu, pogadać z kimś, a jeżeli to nie pomaga to pogadaj z lekarzem.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 1 / 0
opak pisze:
Propranolol nie uzaleznia nie daje fazy , same plusy : )
O tak, zgadzam się. Lekarz mi to przepisał, jakby to powiedzieć, żeby mi się łapska nie trzęsły po dłuższym chlaniu :)
10 mg wieczorem i jest znaczna poprawa, bardzo pomaga przy lęku/lękach, nie trzęsie mnie od środka od stresu.
Nawet jeśli to placebo, no to co, ważne że działa ;)
  • 953 / 4 / 0
a xanax?
to chyba też na to, nie?
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 11 / / 0
no tak xanax do doraźnego stosowania jest dobry a ja niestety nie moge go zarzywac bo on uzalerznia a ja nie potrafil bym na jednej tabletce do tego ja uważam ze caly czas mam systuacje kryzysową i bym xanax , relanium jadl :/
  • 576 / 6 / 0
asuryani nie wpieprzaj sie w benzo chyba ze lekarz stwierdzi ze niema innego wyjscia to w ostatecznosci ale skoro jestes na tym forum to jak zdobedziesz benzo to wydaje mi sie ze popłyniesz... A jak ci benzo dane pomoze to zapomnisz o doraznym stosowaniu..
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 0 / / 0
Cześć!
ja mam to samo. Jarałem prawie cały rok dzień w dzień. Świątek, piątek bez wolnej niedzieli ;) Raz myślałem że zdycham po spaleniu może 2-3 buszków. Później zapaliłem jeszcze z 2-3 razy za każdym razem przejebana faza i strach a może nawet nie tyle strach co pewność, że zaraz zejdę. Nerwice mam do dzisiaj. We wrześniu minie 2 lata. Nostalgiczne palenie trawy, jeste głównym (choć nie jedynym) powodem mojego stanu. Także odradzam! Nie palcie non stop! ;)
Serio przejebana sprawa
Zdrowia!
  • 0 / / 0
Ludzie którzy piszą w tym wątku o BZD na lęki, fobie i ogólnie biorąc nerwice chyba nie wiedzą, co piszą!!! Z całą odpowiedzialnością piszę: trzymajcie się od BZD z daleka!!! Te "leki" powodują, że to co leczysz za pomocą BZD, w momencie przestania jego działania, wraca co pacjenta ze wzmożoną siłą. Jeśli więc ktoś stosuje BZD np. na fobię, może się spodziewać, że ta fobia po odstawieniu BZD zaatakuje go ze zdwojoną conajmniej siłą!!! Lekarze nazywają to efektem odbicia w terapii BZD. Warto brać BZD? Odpowiedz sobie sam na to pytanie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.