Jak zaciskasz szczękę, to się zapominasz i myślisz o czymś stresującym - myśl o swojej postawie, kontroluj napinanie, to chyba przyniesie lepsze i bardziej długofalowe skutki niż branie leków, które odwalają za Ciebie całą robotę.
nie wiem czego się boję, ale siedzę, trzęsę się i płaczę.
dostałam cital, nie wiem, czy pomoże, bo działa po dłuższym czasie, a ja już nie wytrzymuję z samą sobą.
może znacie coś jeszcze, bardziej doraźnego?
Ps. Powodzenia w wychodzeniu z nałogu...
NeverRewarded pisze:Zjedz jakiś mocny psychodelik i udaj się w to miejsce. Nie uciekaj od lęku, tylko go zwalcz. Brutalne, ale skuteczne.
dolcze, jak się wpieprzysz w benzo to będzie Ci trudno potem z tego wyjść. Lepiej spróbuj się czymś zająć po prostu, pogadać z kimś, a jeżeli to nie pomaga to pogadaj z lekarzem.
opak pisze:Propranolol nie uzaleznia nie daje fazy , same plusy : )
10 mg wieczorem i jest znaczna poprawa, bardzo pomaga przy lęku/lękach, nie trzęsie mnie od środka od stresu.
Nawet jeśli to placebo, no to co, ważne że działa ;)
to chyba też na to, nie?
ja mam to samo. Jarałem prawie cały rok dzień w dzień. Świątek, piątek bez wolnej niedzieli ;) Raz myślałem że zdycham po spaleniu może 2-3 buszków. Później zapaliłem jeszcze z 2-3 razy za każdym razem przejebana faza i strach a może nawet nie tyle strach co pewność, że zaraz zejdę. Nerwice mam do dzisiaj. We wrześniu minie 2 lata. Nostalgiczne palenie trawy, jeste głównym (choć nie jedynym) powodem mojego stanu. Także odradzam! Nie palcie non stop! ;)
Serio przejebana sprawa
Zdrowia!
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.