Jak zaciskasz szczękę, to się zapominasz i myślisz o czymś stresującym - myśl o swojej postawie, kontroluj napinanie, to chyba przyniesie lepsze i bardziej długofalowe skutki niż branie leków, które odwalają za Ciebie całą robotę.
nie wiem czego się boję, ale siedzę, trzęsę się i płaczę.
dostałam cital, nie wiem, czy pomoże, bo działa po dłuższym czasie, a ja już nie wytrzymuję z samą sobą.
może znacie coś jeszcze, bardziej doraźnego?
Ps. Powodzenia w wychodzeniu z nałogu...
Kłamałem z tym u góry :)
NeverRewarded pisze:Zjedz jakiś mocny psychodelik i udaj się w to miejsce. Nie uciekaj od lęku, tylko go zwalcz. Brutalne, ale skuteczne.
dolcze, jak się wpieprzysz w benzo to będzie Ci trudno potem z tego wyjść. Lepiej spróbuj się czymś zająć po prostu, pogadać z kimś, a jeżeli to nie pomaga to pogadaj z lekarzem.
opak pisze:Propranolol nie uzaleznia nie daje fazy , same plusy : )
10 mg wieczorem i jest znaczna poprawa, bardzo pomaga przy lęku/lękach, nie trzęsie mnie od środka od stresu.
Nawet jeśli to placebo, no to co, ważne że działa ;)
to chyba też na to, nie?
ja mam to samo. Jarałem prawie cały rok dzień w dzień. Świątek, piątek bez wolnej niedzieli ;) Raz myślałem że zdycham po spaleniu może 2-3 buszków. Później zapaliłem jeszcze z 2-3 razy za każdym razem przejebana faza i strach a może nawet nie tyle strach co pewność, że zaraz zejdę. Nerwice mam do dzisiaj. We wrześniu minie 2 lata. Nostalgiczne palenie trawy, jeste głównym (choć nie jedynym) powodem mojego stanu. Także odradzam! Nie palcie non stop! ;)
Serio przejebana sprawa
Zdrowia!
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.