Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Utrata kilogramów, dobry posiłek przed jak się podaje w inny sposób niż po? Zmęczenie? Może wysiłek fizyczny przed - typu rower, bieganie? Przeciwutleniacze i inne cuda?
I pytanie, czy 12 sudafedów =12 apselanów =12 acatarów, jeżeli chodzi o moc po syntezie czy jest według Was różnica?
Sprawdzałem to kilkukrotnie ale nie wiem z czego mogłoby to wynikać.
Wg moich doświadczeń 12 tabletek mających po 60mg pseudo efedryny każda zadziała tak samo (zagadnienie przeprowadzania reakcji pomijam).
Próbowałem też podbijać dopaminę ziołami (napar z dziurawca, yerba) zazwyczaj z pozytywnym efektem.
Jeżeli komuś moczopednosc nie będzie psuła fazy;)
Też tak macie że po złapania bucha z fajka i przytrzymaniu w płucach dostajecie ciar na ciele po zażyciu metkata/na peaku?
Bo o tym że po fazie nie sposób się najarac chyba nie muszę wspominać:)
tabletka tabletce jest niestety nie równa - w każdej jest jakiś wypełniacz albo w większej albo mniejszej ilości. Co podczas ekstrahowania i niesprawnemu filtrowaniu może dawać inna ilość pseudoefedryny - co przekłada się na moc produktu już i tak po mocno cienkiej reakcji wykonywanej metodą chałupniczą.
Moc kota z różnych preparatów zdecydowanie może się różnić
"Rutyna to rzecz zgubna "
20 kwietnia 2021divorcedX pisze:
I pytanie, czy 12 sudafedów =12 apselanów =12 acatarów, jeżeli chodzi o moc po syntezie czy jest według Was różnica?
Tak jest różnica
Najczystsze bezzjazdowe działanie obserwowałem po apselanie
Każdy z ww preparatów ma inny skład i dodatki substancji aktywnych ... Acatar jest szybki w syntezie kosztem dodatku triplorydyny zwięszkającej skurcz mięśnia sercowego i powodującej późniejsze kardio zwały przy większych dawkach.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.