kidswithguns pisze:damn, nauczcie się czytać, 400mg w czasie 8h jakoś. najwięcej ile wrzuciłam naraz to 100mg (na start), jak zaczynało słabnąć to dorzucałam po 50-100 (nie mniej niż 50, ale nie po setkach, coś około 70mg?). wiele razy tak robiłam z 5mapb i nic złego się nie działo, soł...
aha i nie dołożyłam się do żadnej kurwa delegalizacji, bo nie mówiłam w szpitalu że się przećpałam, rzyganie i bóle brzucha zaczely sie po paru h przespania się po ustaniu dzialania substancji, wiec wyladowalam tam po prostu jak po zatruciu jakims zarciem, kroplowka, leki przeciwwymiotne etc. ;]
Przy takich zabawkach raczej nie powinno się robić dorzutek, bo może wystąpić ZS, i pewnie tak się u ciebie stało.
co do tolerki to ja nie walę często rzeczy na sero, no ostatnio 3 tygodnie temu co prawda grubo poleciałam na jednej imprezie parudniowej ale wcześniej to o wiele dłuższa przerwa. ogólnie coś na serotoninę zazwyczaj max raz w miesiącu i to też nie zawsze, czasem jest pare msc w ogóle bez, czasem się zdarzy też nieco częściej, z dwa razy w miechu ale bardzo rzadko.
to nie byl zs ;) umiałabym to rozpoznać. ja się po prostu strasznie strułam. dlatego radzę innym wyciągnąć z mojego przypadku wnioski, tj nie podchodzić do tego jak do 5mapb co ja niestety trochę uczyniłam, jak ktoś ma wrażliwszy żołądek to w ogóle radzę odpuścić bo jak widać potrafi podrażnić dość poważnie. tyle.
Chodzi o sprzedawcę który przeniósł się do NL. Zdaniem vendora to daje odpowiedź na to, dlaczego tak słabo działa 6-MAPB dostępne na naszym rynku.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.