Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 202 / 1 / 0
Czarny scenariusz nie musi okazać się jedyny, ale wiadomo, że lepiej dmuchać na zimne ;)

A ja jeszcze nie mogę się otrząsnąć po tym co mi się przytrafiło kilka godzin temu. To scena jak z jakiejś głupiej komedii amerykańskiej. Otóż, wypuściłam szynszyla, żeby pobiegał po pokoju. Do pokoju w którym trzymam maluchy zamknęłam drzwi. Okazało się, że nie do końca i ta mała menda zeżarła mi 3 roślinki! ES, Euforię i Blue White Canadian wszystkie ok. tygodnia. Rozpaczam jako matka, ale przynajmniej to były gratisy, a nie docelowe pestki. Inaczej ten siwy dziad zdobiłby podłogę w postaci dywanu.

Zdenerwowałam się, bo trochę mi to jednak pokrzyżowało plany i musiałam domówić 2x ES i 1x Shaman, żeby ochłonąć ;)
all you need is weed
  • 5 / / 0
Majesrson jak węszą to nie dobrze, na automaty za mało 7 litrów 9 najlepiej.
  • 1519 / 20 / 0
Nananana pisze:
Jakbyście mieli raz tylko zobaczyć roślinki swoje w okresie od zasadzenie do ścięcia, to kiedy byście celowali, tj żeby wyrwać męskie. Uprawa full natural, nie można zbyt ingerować lol.
A automaty to kagda? po 3-4 tygodniach od kiełkowania?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 8 / / 0
Jak uwazacie czy jest sens abym pod koniec czerwca posadził na oucie lowrayderki? Bo na "normalne" jest już wtedy za późno tak? Jestem laikiem jeśli chodzi o sadzenie na oucie.
  • 1519 / 20 / 0
lowrydery potrzebują jakichś 2 miechów może ciut wiecej by dojść, więc jak wysadzisz pod koniec czerwca to bedzie git
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 800 / 67 / 0
jak wam idzie? :)
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 303 / 1 / 0
Z 7 wysadzonych roślin 4 przetrwały pierwsze obfite deszcze, reszta zgniła. Są 3x ES i jedna Purple Maroc. Dziś trzeba będzie lecieć zabezpieczyć przed zimnem, a za jakieś 2 dni wysadzić automaty (fem: 3x ak47, polar light, big berry, diesel ryder). DR miały być 3, ale jedno nie wykiełkowało, drugie ma problem z otwarciem się po zrzuceniu pestki. Na szczęście trzecie w miarę wygląda. Jakaś strasznie słaba seria się trafiła. :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 15 / 0
Ja mam spota na pomorzu i jak na razie planty dają radę z pogodą a teraz może być tylko lepiej
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 202 / 1 / 0
U mnie póki co jest ok. Ale dziś zaryzykowałam i nie osłoniłam plantów, a że wyjechałam daleko, niech się dzieje wola Boża. Jak przetrwają to będzie najlepszy dowód na to, że wytrzymają takie przymrozki, a jak nie wytrzymają to najlepsza nauczka dla mnie na przyszłość %-D
all you need is weed
  • 800 / 67 / 0
@white
no właśnie ta pogoda nie jest za fajna... moje automaty stanęły w rozwoju.
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.